![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
eeee se stie prea bine de la cine vin jantele alea ;) oricum o sa am grija de ele si o sa le ingrijesc si o sa ma ocup de masina...vine repede vacanta si incepe treaba
|
dupa sesiune avem vacanta? sau te referi la alta vacanta?
sry de offtopic jantele vin super bine pe masina....o vedeam pe la facultate.....da sincer nu imi place cum vine bara pe fata |
da dupa sesiune...momentan nu stiu daca te referi la bara ei de acum(normala) sau aia de fibra...deocamdata o tin pana cand o sa cobor masina...o sa se vada altfel...
|
ziceam de bara din fibra...era aplecata spre fata...
|
aaaa stiu la ce zici...am remediat-o pe urma...oricum motivul pentru care statea asa era pentru ca nu aveam timp sa ii dau alte gauri in caroserie..nu pica exact pe gaurile celei vechi...o sa o vezi la buzau mai pe indelete ;)
|
pana atunci nu ne dai si noua poze sa vedem masina in noua infatisare? ca azi am vrut sa ma semnez pe spoiler si pe vechile jante
|
daca te atingeai de spoiler te mancam...:)) hai ca o sa scot si o sa pun
|
apropo, parca era vorba ca daca vinzi jantele alea ma anunti ... se pare ca tre sa`mi gasesc altele :(
|
pai stai ma asa tu nu iti luasei alea in 4 prezoane?
|
3 Attachment(s)
s-au vrut poze...au venit poze....desi sunt pe noapte facute se intelege din jante mai tot ce trebuie...gume fata 175/65 si spate o nebunie (pentru moment) 205/60...am mai pus o poza care sa arate cam cum as vrea eu sa fie lasata pe fata
|
Quote:
|
ce firma sunt cele de pe spate? am si eu tot 205 kumho de grupa n
frumoase rau jantele |
deci sa-ti gasesti pe altcineva daca vrei sa te ajute sa ti-o lasi...
eu ti-am zis retzeta daca vrei sa simti vreo diferenta in stabilitate+aspect...vad ca nu se lipeste de tine... |
Quote:
|
@giubau intradevar sunt kuhmo so sper sa gasesc ceva putintel mai mic dar nu stiu daca mai gasesc asa ceva si pe la ce pret
@cristigeo da ma mi-ai zis reteta o sa vad ce fac vad ca te sucesti sti prea bine ca daca o cobor asa de mult o sa fie foarte greu sa mai pun spoilerul ala @laur din pacate jantele le veti vedea pe o alta masina de la dacia rally team |
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning