![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
..bine ca nu ai parasolaru' mare ...cat juma de parbriz ;)
|
Quote:
lasati baiatul in pace...gusturile nu se discuta:) nu toti avem bani de nust ce jante ,suspensie sau alte prostii... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
gasii o vulcanizare care le intinde cu tub dinala cu presiune mare... ca aia de pe iutub:)) in leg cu parasolaru... eu l-am pus sa-mi fie si cu folos... eu nu sunt asa inalt si ma supara soarele de dimineata... il am asa mare sa-mi ajunga bine umbra la ochi :)) daca ma intelegeti |
ba daca vrei gume mi-au ramas mie de la taik-meu de pe navara 4 bucati 255/70 R16 :))))
|
da sigur :)) si ma duc la off-road cu ea :))
|
dai putin cu o pila pe buza sa mai iasa din bordurile care au fost date in rest succes la polishat
|
am dat, am dat :))
https://www.youtube.com/watch?v=BgUHAIerZzg |
frumos... ar merge pe jante un 195/40/16 pe fata si spatele un 205/40/16 :).
bafta cu masina... eu as fi lasat botul alb... arata mai interesant . :D |
my boy becomes a man :twisted: imi place ideea cu botu de vento :) felicitari pentru munca si multa bafta in continuare ;)
|
pe fata la asta m-am gandit si eu.. 195/40
dar pe spate ori un 195/45 ori 205/45... sa vedem ce gasim si in ce bani... mersi mitza, hai sa te fac un mu :)) |
4 Attachment(s)
demult nu am mai zis nimic pe aici.
hai sa reinviem masina a devenit putin mai colorata... am inceput sa ma satur de culoarea ei si m-am gandit sa ii mai dau putina viata... asa mai german style... urmeaza sa fac si cealalta oglinda, sa vopsesc toate 4 tablele ne pregatim intens pentru Campionatul National de Car-Audio de la Grand Prix de sambata... voi participa si eu... mai mult pt show, nu neaparat pt scor...chiar as vrea sa va cunosc pe cativa dintre voi, care mai postati pe aici :) atasez cateva poze... |
Quote:
Te asteptam aicisa' la noi :D. Daca ai amabilitatea, poate facem cateva poze inainte sau dupa eveniment, sa am si eu amintire...Succes la eveniment. |
Frumos bolid`u...mult succes la bucale!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:08. |
- Copyright 2026 4Tuning