Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

dj_t 12-09-10 09:35

Re: B 191 ZUZ my zuz

zuzule, aviz la VT, ar da mult mai bine cu proiectoare pe ea :D pe spate nu te-ai gandit sa schimbi stop-urile cu cv clean plexy-glass? si folia aia, aoleu, demential ar fi acuma pusa pe masina, cred ca nu ai sti ce multumire ar fi daca ai avea folie :lol:

bib_andrey 12-09-10 15:27

Vezi Alex :D Toata lumea iti zice de folie:twisted: asa ca hai odata !!:twisted:

B-99-SAA 13-09-10 08:47

Felicitari pt jante, arata bine! Acu asteptam sa vina folia :D Imi pare rau ca n-am ajuns la AFI... :(

PS: Nu inteleg de ce zice toata lumea de jante dublate... e o prostie!!! In primu rand pt ca nu e 1310, e Logan. Si in al doilea rand pt ca ce dai pe jante si manopera+alte anvelope, mai strangi putin si iei 4 jante de aliaj frumoase!

Alex30 13-09-10 14:54

@razvanell: Jante dublate nu. Iar stopurile astea nu le innegresc...o sa cumpar altele dar nu acum. Momentan am alte prioritati.
@dj_t: O sa pun si proiectoare dar trebuiesc schimbari mai multe. M-am gandit si la stopuri le am in plan si pe alea. Dupa ce pun folia o sa vad ce urmeaza.
@bib_andrey: Am observat ca toti spun folie. Mi-a zis cineva mai de mult si am zis ca o sa tin cont deci o sa urmeze :D
@B-99-SAA: Mersi Liviule ma bucur ca iti plac jantele. Da...folia o astept si eu acuma :-). Nu-i nimic man stai linistit...ne strangem noi toti odata :twisted:. In legatura cu jantele dublate ai dreptate...in primul rand nu imi plac cum arata pe Logan iar in al 2-lea rand cu banii aia fac un badboy ceva. Imi plac jantele astea si nu o sa le schimb pana nu vin aliajele. Sa termin cu badboy,folie,stopuri schimbate si eventual faruri si dupaia cred ca ma apuc sa strang bani pentru jante

bib_andrey 14-09-10 19:24

Nu ai mai facut nimic la masina Alex?:grandpa:

dj_t 14-09-10 19:29

am inteles sa traiesti manca-ti-as :D daca eram si eu din bucuresti te ajutam dar deh...

Alex30 14-09-10 19:34

@bib_andrey: Ba da...am reusit performanta sa dau cu bara fata aseara de ceva cred ca a fost o piatra care a intrat exact intre bara si asfalt. Am oprit, m-am uitat si bara e cat se poate de ok. In rest mi-am "bagat" picioru in ea si cam atat.
@dj_t: Momentan nu prea mai am la ce :D

bib_andrey 14-09-10 21:23

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3658207)
@bib_andrey: Ba da...am reusit performanta sa dau cu bara fata aseara de ceva cred ca a fost o piatra care a intrat exact intre bara si asfalt. Am oprit, m-am uitat si bara e cat se poate de ok. In rest mi-am "bagat" picioru in ea si cam atat.
@dj_t: Momentan nu prea mai am la ce :D

Bne k nu a patit zuzu nimic:rolleyes2

mihai.ghetto 14-09-10 23:22

mult virtual tuning cu bad boy, dar si mult slow motion in realizarea lui :D

Alex30 15-09-10 06:49

@bib_andrey: Corect...
@mihai.ghetto: Mihai, luna viitoare cred ca sunt prezent la tine :-). Depinde de buget ca vreau sa pun si folie. Da cred ca o sa mai intarzie folia putin in favoarea badboy-ului

Hm...folie sau badboy prima data ?!:rolleyes2

Cosmin-SNR 15-09-10 08:15

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3658950)
@bib_andrey: Corect...
@mihai.ghetto: Mihai, luna viitoare cred ca sunt prezent la tine :-). Depinde de buget ca vreau sa pun si folie. Da cred ca o sa mai intarzie folia putin in favoarea badboy-ului

Hm...folie sau badboy prima data ?!:rolleyes2

Bad-Boy zic eu ca ar fi mai bine sa il faci...acum ramane la alegerea ta:rolleyes2

valitataye 15-09-10 08:23

bad boy zic si eu:D

B-99-SAA 15-09-10 08:30

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3659078)
bad boy zic si eu:D

Ar fi mers si o folie... Dar cred ca e de mai efect bad-boy :twisted: Deci parerea mea e sa treci pe la Mihai cand ai bani :D

Relu_GTT 15-09-10 10:42

ce tot atat bad boy, bad boy acuma toate loganurile tunarite au , mai bine o lasi asa, e ceva inutil bad boy-ul asta, mai bine o folie pe geamuri si gata

andi_cimpean 15-09-10 10:58

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3659366)
ce tot atat bad boy, bad boy acuma toate loganurile tunarite au , mai bine o lasi asa, e ceva inutil bad boy-ul asta, mai bine o folie pe geamuri si gata

Mult "bad-boy" raportat la numărul de Logan-uri prezente pe acest forum, dar la nivel de ţară îţi zic eu că nu este sunt nici 2% din ele cu bad-boy look.

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning