![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
zuzule, aviz la VT, ar da mult mai bine cu proiectoare pe ea :D pe spate nu te-ai gandit sa schimbi stop-urile cu cv clean plexy-glass? si folia aia, aoleu, demential ar fi acuma pusa pe masina, cred ca nu ai sti ce multumire ar fi daca ai avea folie :lol:
|
Vezi Alex :D Toata lumea iti zice de folie:twisted: asa ca hai odata !!:twisted:
|
Felicitari pt jante, arata bine! Acu asteptam sa vina folia :D Imi pare rau ca n-am ajuns la AFI... :(
PS: Nu inteleg de ce zice toata lumea de jante dublate... e o prostie!!! In primu rand pt ca nu e 1310, e Logan. Si in al doilea rand pt ca ce dai pe jante si manopera+alte anvelope, mai strangi putin si iei 4 jante de aliaj frumoase! |
@razvanell: Jante dublate nu. Iar stopurile astea nu le innegresc...o sa cumpar altele dar nu acum. Momentan am alte prioritati.
@dj_t: O sa pun si proiectoare dar trebuiesc schimbari mai multe. M-am gandit si la stopuri le am in plan si pe alea. Dupa ce pun folia o sa vad ce urmeaza. @bib_andrey: Am observat ca toti spun folie. Mi-a zis cineva mai de mult si am zis ca o sa tin cont deci o sa urmeze :D @B-99-SAA: Mersi Liviule ma bucur ca iti plac jantele. Da...folia o astept si eu acuma :-). Nu-i nimic man stai linistit...ne strangem noi toti odata :twisted:. In legatura cu jantele dublate ai dreptate...in primul rand nu imi plac cum arata pe Logan iar in al 2-lea rand cu banii aia fac un badboy ceva. Imi plac jantele astea si nu o sa le schimb pana nu vin aliajele. Sa termin cu badboy,folie,stopuri schimbate si eventual faruri si dupaia cred ca ma apuc sa strang bani pentru jante |
Nu ai mai facut nimic la masina Alex?:grandpa:
|
am inteles sa traiesti manca-ti-as :D daca eram si eu din bucuresti te ajutam dar deh...
|
@bib_andrey: Ba da...am reusit performanta sa dau cu bara fata aseara de ceva cred ca a fost o piatra care a intrat exact intre bara si asfalt. Am oprit, m-am uitat si bara e cat se poate de ok. In rest mi-am "bagat" picioru in ea si cam atat.
@dj_t: Momentan nu prea mai am la ce :D |
Quote:
|
mult virtual tuning cu bad boy, dar si mult slow motion in realizarea lui :D
|
@bib_andrey: Corect...
@mihai.ghetto: Mihai, luna viitoare cred ca sunt prezent la tine :-). Depinde de buget ca vreau sa pun si folie. Da cred ca o sa mai intarzie folia putin in favoarea badboy-ului Hm...folie sau badboy prima data ?!:rolleyes2 |
Quote:
|
bad boy zic si eu:D
|
Quote:
|
ce tot atat bad boy, bad boy acuma toate loganurile tunarite au , mai bine o lasi asa, e ceva inutil bad boy-ul asta, mai bine o folie pe geamuri si gata
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning