![]() |
Re: Club Clio
de data asta...prezent...k nu se mai poate
|
sa speram ca veniti in nr cat mai mare sa ne afirmam marca
|
de cateva zile sunt fericitul propietar al unui clio 1,4 16v :D
long live clio :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
mersi nightdevil ;)
deja am o problema cu ea si nu stiu pe cine sa intreb....aseara am scapat-o peste 6000rpm dar nu a zis nimic :-) in schimb azi dimineata (dupa o ploaie zdravana) avea relantiul ciudat: acu oscila pe la 1000-1100 si cand calcam acceleratia scadea pana pe la 600 si dupa aia cresteau rpm :shock: si dadea in nas si tremura un pic cand plecam de pe loc acu mi-e sa nu se fi activat vreo prostie de protectie in computer de la supraturare :???: dupa vreo 10km de testari s-a mai imbunatatit situatia dar tot nu-i ca inainte :cry: a mai patit cineva asa ceva sau stie ce are?? |
stai linistit k nu s-a intamplat nimik. motorul e limitat la 6700 rpm si nu pataste nimik daca ajunge pana in acea limita. in privinta pataniei din dimineatza urmatoare nu stiu ce sa zic.. a mea cand e rece are relantiul p la 1100 1200
|
4 Attachment(s)
priviti cum o sa arate noul clio rs din Iasi peste 2 saptamini, ce parere aveti
|
jantele albe vin bine,in rest nu stiu ce sa zic... cata,e masina ta?.. sa o stapanesti sanatos daca e asa ca e o jucarie incredibila!
asteptam detalii! |
riptor, nu e al meu e al unui prieten bun, eu am clio II rs, este interesant ca desi III rs e cotat cu 6,9 s/100, si II rs cu 7,1 s/100, plec mult in fata lui pina la 100 km/h, iar 400 m se termina cu o masina intre noi(II rs in fata), apropo jucaria ta ce mai face???
|
tin totusi sa fac precizarea vis-a-vis de clio III rs ca pe viraje masina sta impecabil, mult mai bine de cit clio II rs
|
intrebare ce ia-ai pus in loc de grila chestia aia alba ?????
|
3 Attachment(s)
Salut!Sunt si eu posesprul unui clio 3 1.5 dci 70 cp,sincer sa fiu sunt foarte mandru d el !!!As vrea sa fac kte ceva la ea, niste geamuri negre (folie), ceva p kpota,un auto-colant ceva,dar nu stiu c,ma gandeam dak imitatia d fibra ar da bine si kt ar costa k am vazut p un clio3 rs,astia ar fi cele mai apropiate p parcurs vor mai aparea!Va multumesc si sper sa ma ajutati si p mine cu sfaturi k am mare nevoie :???: .
Aceasta e masina! |
folie imitatie de fibra NU...mi se pare cel mai mare kitch..mai bine faci un brontozaur, un tigru sau ce se mai poarta acu dar fibra nu :shock:
eu m-am suparat pe a mea ca nu a facut fata la o vectra 1,9 diesel de 120cp :sad: da se face ea mare :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
dino, tu ai Williams?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning