Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

Ace Axel 04-10-07 21:10

Re: Propuneri/Challenges

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1132702)
deci pana la urma care e data limita....14?

eu asa ziceam ... cred k e timp suficient + k sunt 2 weekenduri :)

Naitzu 04-10-07 21:26

oho.. chiar prea mult timp... adik nici sa nu ne labarim prea mult .. si sa tinem cont k au inceput si scolile/ serviciile.. parerea mea.. cred k o saptamana era de ajuns...

Ace Axel 04-10-07 21:53

Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 1132866)
oho.. chiar prea mult timp... adik nici sa nu ne labarim prea mult .. si sa tinem cont k au inceput si scolile/ serviciile.. parerea mea.. cred k o saptamana era de ajuns...

si la muscle car tot 2 saptamani au fost ... + k acu e in desfasurare SIAB-ul :D

cozo_nigga 04-10-07 22:13

este suficient pana in 14...
am putea da un termen de acuma la toate sa fie o saptamana si daca chiar nu se poate sa se prelungeasca cu cateva zile :-)

Ace Axel 04-10-07 22:34

Quote:

Originally Posted by cozo_nigga (Post 1132978)
este suficient pana in 14...
am putea da un termen de acuma la toate sa fie o saptamana si daca chiar nu se poate sa se prelungeasca cu cateva zile :-)

tre sa ne skimbam mentalitatea asta cu prelungirea termenului ...

picster 04-10-07 22:35

hello... vreau si io sa particip... am facut deja poza :lol: dar mai am de facut cateva lumini si umbre pe masina si e gata :Dsper sa va placa;)

Bejdesign 04-10-07 22:50

Hop si eu. Deci un Integrale. Avem voie orice poza de referinta sau sa nu folosim poza de referinta? Nu am mai participat la challenge aici la voi :D Si putem sa o modificam daca vrem? :D :oops: Mai vb! Hai ciaoo!

Ace Axel: Mi se pare incorect sa fie favorizati unii prin prelungirea termenului. Termenul e parte din farmecul unei competitii....:D Asa ca de ce sa nu te stradui sa il faci la timp? :P

picster 04-10-07 23:24

dabea iam dat drumu la concurs si deja suntem gata :P (uni) io mai am de hasurat... dar ma gandeam sa hasurez in culori :P e 2 lei noi cutia de creoane colorate :>:lol:

Ace Axel 04-10-07 23:28

Quote:

Originally Posted by AR07RPR_bogdi92 (Post 1133023)
Ace Axel: Mi se pare incorect sa fie favorizati unii prin prelungirea termenului. Termenul e parte din farmecul unei competitii....:D Asa ca de ce sa nu te stradui sa il faci la timp? :P

mai inteles gresit .. exact asta vroiam sa subliniez si eu.

poti folosi orice poza k reper si o poti modifica cum vrei (asta e si scopul de altfel). Bafta!

drifty_msr 05-10-07 09:56

oare ce culoare sa fac masina :?: grea decizie ...

A mai terminat careva vreun desen ?? postati mai repede ca mor sa vad concurenta :lol:

mba 05-10-07 22:11

1 Attachment(s)
na concurentza =)).... deci mo tradat scanneru ...nu semana deloc desenu cu ala d pe foaie ...sunt cu totu alte culori ...da asta este...de dragu desenatului...bagatima si pe mine in concurs....poate poate reusesc un vot doua ....

Ace Axel 05-10-07 22:40

e misto desenu .. dar faptul k se vede fiecare linie e km ciudat. si ink o kestie ... usa fata se deskide cu tot cu aripa!?

mba 05-10-07 22:49

auci...am uitat o linie....acuma detalii...las k o so fac da nu mai am chef acuma.....si dak se deschide cu tot cu aripa c are ...t oftici???si poate o sal mai fac cu creioane colorate...da tre sami cumpar....

Ace Axel 05-10-07 23:07

Quote:

Originally Posted by M_B_A_Design (Post 1134817)
auci...am uitat o linie....acuma detalii...las k o so fac da nu mai am chef acuma.....si dak se deschide cu tot cu aripa c are ...t oftici???si poate o sal mai fac cu creioane colorate...da tre sami cumpar....

dak vrei le tai p ale mele p din-doua :lol:

mba 05-10-07 23:15

c generos esti....vreau rosu ....galben ...albastru...si atata ...da hai k deja suntem prea offtopic...pana cand ziceai k e termenu 14 oct...pai uit k am participat pana atunci...fac o parcare intreaga d lancia pana atunci =)) =))

All times are GMT +2. The time now is 18:50.

- Copyright 2026 4Tuning