![]() |
Re: Dacia B 98 TEI
Salut
Parerea mea e ca mai bine ai lasa stopurile cum sunt acum(da mai bine)....ingropate nu prea.... Asta e parerea mea....tu faci cum iti place tie Bafta;) |
3 Attachment(s)
dap oricum ma feresc cat pot de mult de aparatu de sudura...
am gasit paici un ceas jaeger cu afisaj verde |
|
Mai trebuie ridicata putin:-P oricum sunetul in relanti e frumos rau:-P sunt curios pe drum lung cum o sa te impaci cu ea:P
|
e nasol rau acum am venit de la targoviste si am capu bomba :) la iceput a fost frumos da dupaia... tre sa vad poate ii fac u silencer ceva k ma gandesc ca tre sa vin in in bucureesti :-ss pe distate scurte si prin oras e fun :) si toata lumea ma intreaba dacca am toba sparta...
maine am sa incerc sa o mai ridic azi nu am mai avut chef |
calu' de dar nu se cauta la dinti :lol:
un update la consumul tau de benzina dupa rodaj? |
am sa te anunt cand termin rodaju momentan am doar 2000 de km nu mi se pare mare consumu avand in vedere ca e 1,6 cu dublucorp dar nici nu pot sa zic un consum momentan...
am facut compresia la motor... 8,5 fiecare |
am inceput sa fac cosumul: mixt 9,5 eu zic ce e bine avand in vedere k aam mers mai sportiv in ultima vreme :)
asta pt 11 litri de benzina... am sa fac o medie sa vad ce si cum :D |
si eu am obs cand merg mai agresiv cu masina...adica ma grabesc..consuma mai putin..wtf?
cum cand merg normal se poate sa o subturez? |
Quote:
Depinde cum ai carburatoru reglat:-P daca e reglat sa dea ca prostu multa benzina cand mergi subturat o parte din benzina o poate scuipa pe evacuare:-P |
Quote:
|
l am desfacut acum si l am suflat...urmeaza sa i fac o baie..
motorul merge perfect si nu scoate fum..dar ca am un consum de vro 13 l oras cu 10 % afara, |
Quote:
|
mdeah... mie mi sa infundat carburatorul.... dar asta nu e nimic... sa intamplat ceva... ca nu mai vrea sa o ia de nici un fel...
cat despre consum... depinde ce intelegi tu prin mers sportiv... eu zic de schimbat pe la 4-5k cu motoru de 1,4 aveam consum 9 in oras si 5 in afara schimband pe la 3k |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning