Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

BMW-M-Power 25-11-07 15:53

Re: Street Virus Team Brasov

contactea-za-l pe flow va intalniti, vorbiti si se stabileste dupa aceea ce si cum ... :)

~Ada~ 25-11-07 18:57

Cateva impresii dupa ziua de astazi:?: :ciggy: :rockon: :rockon: :ballbounc Nimeni:?: :nervious:
Pozele tinerilor...:shakefist :shakefist :chuckel:

thunder rock 25-11-07 21:09

Da da poze ca unii dintre noi am lucrat astazi si sunt curiosi....

bebe_mic 25-11-07 21:18

Pai c sa zic mai ADA o fost fain.Pacat k al meu gandacel mai e inca in rodaj,dar sa speram k la urmatoarea intalnire bag una scurta cu Cristi :D,sau poate la Sfantu facem una ;)

Cristty 25-11-07 21:23

4 Attachment(s)
Cateva poze de azi :-) a fost frumos, a tinut si vremea cu noi, pacat ca multi dintre cei prezenti nu au putut sa ramana ff mult si de aceea gasca s-a "spart" detul de repde :sad: Sa speram ca data viitoare vom fii si mai multi si vor venii si cei care s-au anutat prezenti si si nu si-au facut aparitia :punch::boxing: :twisted:

ps:de acum cei care se anunta ca vin si nu vin , anuntati si voi sa nu mai asteptam degeaba

bebe_mic 25-11-07 21:38

Faine poze si ........ mda pakt k totu s-a gatat asa d repede,da poate sapt viitoare la Sfantu o sa fim mai multi ;), si o mare onoare ptr mine sa fiu si eu p acolo :D

[email protected] 25-11-07 22:40

Quote:

Originally Posted by bebe_mic (Post 1215863)
Faine poze si ........ mda pakt k totu s-a gatat asa d repede,da poate sapt viitoare la Sfantu o sa fim mai multi ;), si o mare onoare ptr mine sa fiu si eu p acolo :D

salut!!! imi pare rau ca nu am ajuns dar am fost observator la alegerile vietii!!! si mi-am bulit si spoilerul de pe spate de tot cand am fost cu urna mobila!!!:sad:

BascaBV 25-11-07 22:48

A fost ghinie :D Mergea si sa ne distram cu masinile un piculetz ... dar nah ... :(

[email protected] 25-11-07 22:49

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 1216001)
A fost ghinie :D Mergea si sa ne distram cu masinile un piculetz ... dar nah ... :(

ma bucur ca a fost fain!!! ceva poze cu masini avetzi?

Tataee_^ 25-11-07 22:56

Quote:

Originally Posted by cristi_21us (Post 1215829)
Cateva poze de azi :-) a fost frumos, a tinut si vremea cu noi, pacat ca multi dintre cei prezenti nu au putut sa ramana ff mult si de aceea gasca s-a "spart" detul de repde :sad: Sa speram ca data viitoare vom fii si mai multi si vor venii si cei care s-au anutat prezenti si si nu si-au facut aparitia :punch::boxing: :twisted:

ps:de acum cei care se anunta ca vin si nu vin , anuntati si voi sa nu mai asteptam degeaba

Ce bastan e domnu Bigu in poza a 2-a cu tzigara :lol: :lol: :lol:

bmwaddicted 25-11-07 23:38

Salutare all, intrebare domnu Flow ptr a intra in trupa?What should I do? Pe uni deja ii cunosc din colectiv... astept reply ms ;)

MIRCAT 26-11-07 00:03

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 1216021)
Ce bastan e domnu Bigu in poza a 2-a cu tzigara :lol: :lol: :lol:

Si domnu Bulan a iesit bine la poze!stau si ma gandesc dupa ce folosea servetelul ala?:D

Bigu 26-11-07 01:48

@Mircat , bulan mancase zacusca... :))

~Ada~ 26-11-07 09:15

Quote:

Originally Posted by [email protected] (Post 1216004)
ma bucur ca a fost fain!!! ceva poze cu masini avetzi?

Pozele cu masini sunt la Liviu si cel mai probabil o sa le puna in weekend cand o sa ajunga acasa,momentan e la facultate;)
@Bigu:Sper sa nu intre mama ta pe forum:lol: :lol: :lol:
:peace:

[email protected] 26-11-07 09:29

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1216362)
Pozele cu masini sunt la Liviu si cel mai probabil o sa le puna in weekend cand o sa ajunga acasa,momentan e la facultate;)
@Bigu:Sper sa nu intre mama ta pe forum:lol: :lol: :lol:
:peace:

banuiesc ca mi-e imi era adresata chestia aia cu mama!! merci dar sunt baiat mare asa ca ea nu are nici o treaba!!! :D ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:03.

- Copyright 2026 4Tuning