![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Gata frate nu va mai certati!!Ca nu are rost ai luat kick mai incearca daca si acum iei .....las-o pe alta data ia zi claudia se mai aude ceva de meciul din week-end?
|
Da nu se cearta nimeni discutam ...stai calm ;)
Nu stiu daca weekend-ul asta vom da ceva , pentru ca s-ar putea sa plece multi ....dar vedem |
Asta asa e..:)Oricum o sa ne strangem aici pe forum care/cine vrea sa joace!!!!!
|
Pana la urma ne auzim si discutam!Preventiv vorbim cu o seara inainte;)
|
Ciobani.zapto.org 84.232.150.48:27015 Va astept la un Counter Strike Nick Funky-bOy |
:arrow::arrow::arrow::arrow:
Quote:
|
Unul dintre cele mai bune servere de cs~!!!!Iti multumim claudia:lol:
|
Quote:
|
Mersi mersi :))) I`m flated :)) glumesc ...ma bucur ca va place ...RDss am intrat si eu la tine ( parca e al tau serverul nu ? ) , e chill dar ii mai trebuiesc oameni :P succes !
|
Sa stii ca nu e neeparat un compliment !E doar munca ta si acum da roade!
|
un slot si pentru mine pe undeva :rolleyes2
|
Claudia am jucat si eu pe gemenii,un server bun cu jucatori experimentati dar adminii(cam nu prea isi fac treaba)!!!Cum iau si eu admin?Mersi..!!!
|
Quote:
Admin obti daca ai activitate , intai si intai iti faci cont pe forum adica aici : http://pcp.gemenii.ro , dupa care joci pe server , si daca ai activitate faci cerere de slot intai ( fiecare a plecat de la slot ) , admin nu primesti din prima , dupa slot se face cerere de helper daca vrei sa adminezi , dar admin se da pe merite , si pe activitate foarte multa ....;) succes p.s: Care admini nu isi fac treaba , si un motiv te rog , ca sa stiu si eu sa pot actiona cumva :) |
Quote:
Pana atunci este Free Signup pe tracker :) |
hehe..mi-am facut si eu cont pe tracker.Buna idea cu Free Signup.
Bafta. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning