![]() |
Re: AR-05-UWW
Quote:
|
baia de ulei ramane cea originala sau trebuia pusa cea de dizel? am si eu un motor din asta acasa si vreau sa imi fac o lista cu piese ce trebuie modificate inainte sa-l pun :)
|
Quote:
baia de ulei se potriveste de renault F3N....dar o poti modifica si pe cea originala |
4 Attachment(s)
inca putin...2015 a fost un an bun pana acum...4 prezoane...f7p...scaune...doamne ajuta...2016 sa fie cu vopsea si multe plimbari
ultima poza e fix de anul trecut pe 8 august.... |
|
Felicitari,pune si un video sa vedem cum trage.
|
4 Attachment(s)
anii trec...uww-ul ramane :)
motor am , jante am , scaune am...mai tabla si vopseaua... |
In loc sa investeti cu cap.... de exemplu in structura de rezistenta a masinii (lonjeroane, praguri - semi praguri , podea) bagi bani in jante si alte mofturi.
|
Macar el face ceva!:rolleyes2
|
3 Attachment(s)
Quote:
stai linistit ca o sa fac si tabla...masina asta oricum sta , circul acum cu ea pana vin numerele la bmw...in rest masina o sa stea si la primavara o demontez.... |
3 Attachment(s)
intr-un final am ajuns unde mi-am dorit :) rabdare..mult timp...si sa nu te dai batut :) numai bine tuturor care au lasat forumul si acum sunt pe grupurile de pe facebook....faine vremuri au fost aici ! :peace:;);)
|
au fost! masina arata bestial zic eu, foarte "clean".
treaba cu grupurile de pe fb nu mai ai cum sa o schimbi (te am vazut si pe acolo :D)..poate pe viitor o sa apara alt forum sau ceva. numa bine! |
E foarte bun forumul, eu il urmaresc zilnic.
|
@Muttley, din păcate nu mai există frecvenţă din partea celorlalţi.
Forumul e bun doar pentru depănarea amintirilor. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning