![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
Na inseamna ca am auzit bine :)........Si Juana asta tace ca gushteru ...ne lasa sa ne chinuim aici ........:P
|
Deci oameni buni... eu stiu de un lamborghini gallardo... PORTOCALIU ... care proprietarul cica mai are un bentley... si sta in negresti !!! de altu nu stiu sa fie... apropo... nnui cabrio... ii normal
|
astea toate is zvonuri inca nu se stie cine ii proprietarul lamboului cert este ca a fost vazut prin sm iar eu lam vazut ieri pe botizului trecea calea ferata aia cu damburi
|
:shock: lume... este in sm un bentley coupe alb cu croame... ce tot "boscheteaza" p str unirii... deci knd il vad:shock:
|
2 Attachment(s)
era noapte...doar sa va faceti o parere...
|
am mai vazut bentleyu si sapt trecuta ii cu nr de usa ii a lui beny
|
desp asta vb...
|
Sambata noaptea in jurul orei 1:40 am venit in SM si am vazut-o in fatza la Scor Pub parcata. Are jentzi Chrome pe 20'' nu 22'', din fabrica. Din pacate nu am poze ca nu aveam aparatu la mine, dar sper sa-l mai intalnesc si sa-i pot ace ceva poze pe timp de zi...
|
9 Attachment(s)
Un Nissan QASHQAI cu cutie automata :shrug_no: si motorizare dCi dar nu stiu de care :weirdface
Am crezut ca masina arata mai bine dar asa ca am vazut si in realitate :sadblinky :no: Era cam ciudat cu volanu pe dreapta :rolleyes2 |
am vazut si eu bentleyu.imi place cec numere are.numere de state si scrie pe ele SM 0. BNY.tare oricum...
|
Quote:
|
Quote:
Interiorul era fain , numa cu cutie automata si volan pe dreapta :no: |
Quote:
Si cum a scris si attilaboot Nissan ii totusi ii un Nissan o masina si nu a rabla. Mie personal pe drumurile astea din Romania mai ales din Satu Mare mi-ar place in Nissan Pathfinder :lol: :lol: :lol: Dar pana ce nu gasesc un nou loc de munca sau nu castig la lotto raman la astra meu ;) |
;) asta ii parerea voastra despre qasqhai dar din cate stiu eu ii singurul jeep cu 5 stele asa ca
|
4 Attachment(s)
huh....m-a ajutat o prietena cu pozele:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning