![]() |
Re: VW Golf II - Proprietari, aratati-va masinile
as vrea sa ii pun si eu scaune de g3
|
frumos bondarelul(eu asa ii zic) sa o porti sanatos bafta pe drumuri..............
|
stiti ca Sambata se intalnesc pasionati de golf (1 si 2) la Iulius Mol in Suceava la ora 12?daca nu stiti va spun eu
|
Tap...nush unde ai pus tu masina pe VWF ca nu te-am vzt pe acolo
Masina arata OK cred eu.....chiar bine as putea spune. Referirea la alte forumuri insa, este o chestie de obice interzisa si de obicei, sanctionata. |
frumos golfuletzul...........vopsewaua iti ia ochii
|
Quote:
|
pt posesorii de golf 2 din sv adevarate bijuterii pe roti am rez prob de multe ori pusa.....unde gasesc un mecanic bun care intr-adevar sa puna pasiune in ceea ce face eu personal l-am gasit si ii las bondarelul cu ceea mai mare incredere chiar e bun.........las id de mes poate va intereseaza fvp04
|
pt johny reloaded 2000 asa am patit si eu aceeasi prob dute la un mecanic bun cu urechea formata cum se zice si zii sa-ti regleze avansul de acolo e toata treaba totul sa intamplat din cauza carburantului numai sa fie pe benzina sper sa te ajute cu ceva
|
10 Attachment(s)
my golf memphis 55 cp si un motoras de 1.3
|
to be continued
|
micul bondy
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
frumos bondarel .ai ceva ganduri cu el macar scapa de prizele acelea de pe capota.Mai pun si eu o poza cu ceva schimbari
|
cine imi zice si mie care e diferenta intre un carburator pierburg 2E2 1,6 si 2E2 1,8 cine stie sa se bage cine nu sa se abtina, vreau un rasp sigur
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning