![]() |
Re: BMW E39, M-look, style 132 19'' wheels... Timisoara
5 Attachment(s)
Volanul ...
Riddle ai PM |
superb interior, a meritat toata investitia si toata munca :shock:
|
Quote:
cu buza ... sti tu ce caut ... ! |
Comenzile de pe volan functioneaza? Ai reusit sa le legi la instalatia masinii?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am si eu numarul lui Cristi din Mosnita. Nu stiu cum lucreaza, vreau si eu sa apelez la el sa-mi lege MID-ul si daca poate face incalzirea in scaun ca la sofer merge cateva secunde si se stinge. Eventual daca mergi inaintea mea la el, da-mi un PM si spune-mi cum lucreaza, daca esti multumit.
Te-am intrebat cu volanul ca pe viitor vreau sa-mi pun un airbag cu comenzi si sa vad daca se poate face retrofit la comenzi. Deocamdata mi-am imbracat volanul in piele perforata/intoarsa. M-am chinuit o zi intreaga. Ai o masina de nota 10! Merita toti banii investiti in ea! https://img26.imageshack.us/img26/5655/dscf3026v.th.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Frumos interiorul, dar tot mai bine arata cu cusaturi simple...:rolleyes2
Oricum e chestie de gusturi,in rest, curatenia e la ea acasa in masina la tine :-P |
Quote:
Foarte tare a iesit volanul tau !! Quote:
|
Am modificat "putin" postul de mai sus, am facut poza mai mare si iar am vazut cusaturile alea,initial credeam ca le-ai schimbat :-P
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
In legatura cu covrigul fiecare are gusul lui, mie unu imi place pentru ca este cu aceeasi cusatura/culoare ca si mansoanele. PS: Mi-am luat si eu mansoane ca ale tale :P |
Cum am zis , covrigul e original dar cand il refac va fii tot cu cusaturile ///M !:shock:
Am in plan sa imbrac toata plansa de bord in piele dar custaurile vor fi negre sa nu arate prea incarcat .. la mine si manerul franei de mana e cusut in culori :shock: Am vazut mansoanele la tine pe topic , nu vrei volan pentru E34 ? asa sa se asorteze cu mansoanele :D |
Sa stapanesti cum se cuvine cinciarul.Cu pachetul M e fortza maxim.Jantele nici nu mai zic.....crima.Multi km fara incidente si spor la tuning de bun gust.Jantele de pe ce sunt?Vazusem modelul asta pe X.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:00. |
- Copyright 2026 4Tuning