![]() |
Re: Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch
Quote:
ms frumos pt urari :) |
4 Attachment(s)
gata si cu motorul. s-a montat tot s-au pus toate cele la locul lor (mai putin compresoru ac ,butielie ac si protectie evacuare) si cali se pregateste sa iasa iarasi pe strazi dupa o lunga perioada de hibernare :twisted:
ps: toata munca depusa a dat roade , iar motorul merge cum l-a lasat "mama" lui fara nici cel mai mic sunet :) ps2: intre timp cali a primit o baterie noua de 85ah...cea veche si-a dat duhu |
Welcome to the SFI Club :). Asa patesti cand ai SFI
|
Quote:
ps: ms frumos pt primirea calduroasa :)))) |
Frumos ! Frumos! Sa mearga bine si tare!!! Ah ce as vrea si eu ceva sfi muscle .
|
omule hai sa fim realisti....prostia este in totalitate a ta. puteai scuti multi bani si multa munca daca faceai totul ca la carte. motorul de a bubuit a fost refacut de tine. trebuia sa masori vibrochenul sa vezi daca e in cote. daca faceai asta vedeai ce ai de facut in continuare. degeaba ai luat tu 3-4 chiulase cu compensatori cu alea alea. buba era mai jos. da sti cum se zice...pana nu dai cu capu de pragu se sus nu il vezi pe cel de jos. tot raul spre bine! kilometrii cu miile si fara probleme.
|
Quote:
ps: dupa cum ziceai...tot raul spre bine :D |
4 Attachment(s)
poze de azi dupa scurta ninsoare :P
|
Quote:
tot timpul cand lucram cu tata bateam pe capace si pe biele mici semne, la pistonul 1 un semn, la pistonul 2 doua semne si asa mai departe. ACEL MOTOR putea fi desfacut si de cismar daca era atent nu avea cum sa le incurce. atentie mare la ce cumperi si de unde cumperi pe fiitor si bafta cu noul motor..... |
Quote:
|
Nu-i nimic, ce conteaza e ca merge! Sa te bucuri de motor, si de masina! :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
zapda , zapada si iar zapada...dupa aproape 3 saptamani am reusit s-o dezapezesc si i-am dat o cheie....mrrrrrrrrrrrrrrr ce frumos troace :D
ps: abea astept sa treaca zapada asta s-o pot scoate si pe ea la o tura...ca ce dor ii e de asflat curattttt :twisted: |
Arata ff bine masinuta ...dar parca trebuie putin mai jos ?
|
Quote:
ps: nici mie nu-mi place de nici o culoare cum arata acum..cu toate ca are arcuri 40/40...tot foarte inalta este plus ca gumele de pe spate o fac tractor :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning