Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/162270-masina-mea-opel-calibra-c20xe-red-bitch.html)

electric_style 27-12-11 18:08

Re: Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 4796184)
cand ti-am zis ca ai bataie de biela la pistonul 1 ai zis ca-s compensatorii...:rolleyes2
bafta cu asta nou.

tu mi-ai zis ca-i "popa" dar yo nimic..."batman batman" :P

ms frumos pt urari :)

electric_style 20-01-12 18:13

4 Attachment(s)
gata si cu motorul. s-a montat tot s-au pus toate cele la locul lor (mai putin compresoru ac ,butielie ac si protectie evacuare) si cali se pregateste sa iasa iarasi pe strazi dupa o lunga perioada de hibernare :twisted:

ps: toata munca depusa a dat roade , iar motorul merge cum l-a lasat "mama" lui fara nici cel mai mic sunet :)

ps2: intre timp cali a primit o baterie noua de 85ah...cea veche si-a dat duhu

DaBotta 20-01-12 22:44

Welcome to the SFI Club :). Asa patesti cand ai SFI

electric_style 21-01-12 19:07

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 4838327)
Welcome to the SFI Club :). Asa patesti cand ai SFI

poi sa stii ca m-am si gandit la tine in momentele ale grele...am zis "thoamneee patesc exact ce-a patit Dabotta" :lol:...ma gandeam la faptul ca si tu ai desfacut motorul de nenumarate ori si tot n-a iesit...insa ai luat unul de la care nu te asteptai sa mearga cum trebuie...si a fost exact pe dos. lucru bun cu bani putini...exact chestia asta s-a intamplat si la mine

ps: ms frumos pt primirea calduroasa :))))

ss_seby 21-01-12 19:44

Frumos ! Frumos! Sa mearga bine si tare!!! Ah ce as vrea si eu ceva sfi muscle .

gbry_el_05-RSG 21-01-12 20:13

omule hai sa fim realisti....prostia este in totalitate a ta. puteai scuti multi bani si multa munca daca faceai totul ca la carte. motorul de a bubuit a fost refacut de tine. trebuia sa masori vibrochenul sa vezi daca e in cote. daca faceai asta vedeai ce ai de facut in continuare. degeaba ai luat tu 3-4 chiulase cu compensatori cu alea alea. buba era mai jos. da sti cum se zice...pana nu dai cu capu de pragu se sus nu il vezi pe cel de jos. tot raul spre bine! kilometrii cu miile si fara probleme.

electric_style 21-01-12 20:17

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4839721)
omule hai sa fim realisti....prostia este in totalitate a ta. puteai scuti multi bani si multa munca daca faceai totul ca la carte. motorul de a bubuit a fost refacut de tine. trebuia sa masori vibrochenul sa vezi daca e in cote. daca faceai asta vedeai ce ai de facut in continuare. degeaba ai luat tu 3-4 chiulase cu compensatori cu alea alea. buba era mai jos. da sti cum se zice...pana nu dai cu capu de pragu se sus nu il vezi pe cel de jos. tot raul spre bine! kilometrii cu miile si fara probleme.

ai dreptate...nu te contrazic, dar eu n-am avut nici un fel de bataie pe linia de arbore , biela , botz etc . am avut bataie sus la tacheti si asta din cauza pompe de ulei. dupa ce am desfacut motoru si am vazut ca pistoanele lovisera in kiuloasa , am zis "bai nene le skimb toate 4" am luat 4 pistoane si de acolo a plecat toata prostia...pt ca acele 4 pistoane cumparate aveau capacele de la biela incurcate intre ele. de acolo a plecat bataia in motor.

ps: dupa cum ziceai...tot raul spre bine :D

electric_style 22-01-12 20:33

4 Attachment(s)
poze de azi dupa scurta ninsoare :P

MihaiS 23-01-12 09:30

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 4839731)
ai dreptate...nu te contrazic, dar eu n-am avut nici un fel de bataie pe linia de arbore , biela , botz etc . am avut bataie sus la tacheti si asta din cauza pompe de ulei. dupa ce am desfacut motoru si am vazut ca pistoanele lovisera in kiuloasa , am zis "bai nene le skimb toate 4" am luat 4 pistoane si de acolo a plecat toata prostia...pt ca acele 4 pistoane cumparate aveau capacele de la biela incurcate intre ele. de acolo a plecat bataia in motor.

ps: dupa cum ziceai...tot raul spre bine :D

dk le-a desfacut un meserias...
tot timpul cand lucram cu tata bateam pe capace si pe biele mici semne, la pistonul 1 un semn, la pistonul 2 doua semne si asa mai departe.
ACEL MOTOR putea fi desfacut si de cismar daca era atent nu avea cum sa le incurce. atentie mare la ce cumperi si de unde cumperi pe fiitor si bafta cu noul motor.....

electric_style 23-01-12 16:52

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 4842180)
dk le-a desfacut un meserias...
tot timpul cand lucram cu tata bateam pe capace si pe biele mici semne, la pistonul 1 un semn, la pistonul 2 doua semne si asa mai departe.
ACEL MOTOR putea fi desfacut si de cismar daca era atent nu avea cum sa le incurce. atentie mare la ce cumperi si de unde cumperi pe fiitor si bafta cu noul motor.....

ms frumos pt urari...dupa cum spunea si gaby..."pana nu te lovesti cu capu de sus nu vezi pragul de jos" de acum inainte o sa verific cu mare atentie ce cumpar :)

B-99-SAA 24-01-12 07:26

Nu-i nimic, ce conteaza e ca merge! Sa te bucuri de motor, si de masina! :)

electric_style 24-01-12 16:38

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4843931)
Nu-i nimic, ce conteaza e ca merge! Sa te bucuri de motor, si de masina! :)

multumesc frumos !:-)

electric_style 14-02-12 11:28

3 Attachment(s)
zapda , zapada si iar zapada...dupa aproape 3 saptamani am reusit s-o dezapezesc si i-am dat o cheie....mrrrrrrrrrrrrrrr ce frumos troace :D

ps: abea astept sa treaca zapada asta s-o pot scoate si pe ea la o tura...ca ce dor ii e de asflat curattttt :twisted:

VaLeX 14-02-12 11:33

Arata ff bine masinuta ...dar parca trebuie putin mai jos ?

electric_style 14-02-12 12:11

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4880442)
Arata ff bine masinuta ...dar parca trebuie putin mai jos ?

cu sigurata va fi cu mult mai coborata pentru ca deja am luat arcurile 60/60 si amortizoare fk foarte scurte si foarte tari! o sa aiba gume 215/40/16 si deja incepe sa se skimbe treaba :)

ps: nici mie nu-mi place de nici o culoare cum arata acum..cu toate ca are arcuri 40/40...tot foarte inalta este plus ca gumele de pe spate o fac tractor :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 06:55.

- Copyright 2026 4Tuning