![]() |
Re: Street Racing Squad
Quote:
a gresit, nu vad care iti e problema:rolleyes2 vad ca ai inteles ce era de inteles,deci mesajul a fost perceput deci ori postezi ceva inteligent ori TACI!!! sau iesi la o plimbare in parc sau un dus rece... si dupa vii si postezi... si topicul SRS nu e mesenger sau cel putin asa trebuia ... si mie imi pare rau de tine... nu prea te vad in postura corecta ca sa il tragi tu de ureche pe leo ... dar fie ma rog... tu esti cel mai bun!!!:lol::lol::lol: |
1...miam dat seama ca altceva nu prea aveti ce vb pe aici ca nu aveti masini.
2...blondo daca incepi sa o iei razna ca nu am scris corect ..inseamna ca am lovin unde doare si nu aveai de ce anume sa te iei sau ce raspuns sa dai...inteleg tot copiilasi ramaneti uni dintre voi...ami pare bine ca am iesit din club...ami pare rau pentru 2 sau 3 persoane din acest club..restul nu veti ajunge departe 3...blondo...anafara de vb da clasa I...sa te vedem cu ce iesi pe strada ce masini nu ce jucari S R R ...hai 402 metri ce aveti ??? astept in 2 saptamani o masina si mai vb cine este din clasa I aveti aidiul meu.....leo_jr_sukaru:twisted::2gun: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
nu am nimic cu tine dar esti cam prost...:evil: imi e miila de tine ca esti asa prost...:evil: :lol::lol::lol: si de cand ***** stii tu daca sunt eu OUT din club sau nu ??? esti informat prost ... nu e de mirare...:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 ce oameni... o sa raman in club ca sa nu imi rupi tu mie gatu de placere .... scz sefu:shock: |
presimt o desfintare :-/:rolleyes2:?:
|
Quote:
|
am sa va rog frumos sa terminati cu cearta pe acest forum. daca aveti ceva de impartit, sunteti liberi sa folositi messu. bafta
|
Quote:
stima |
ce treaba are desfiintarea clubului cu cearta dintre leo si danut? vorbesti putin aiurea... leo a iesit de ceva timp din club (asta e, ii respect decizia si ii urez bafta in continuare) si danut nu face parte din club. bafta tuturor
|
poate faceti si voi un uptdate cu membrii clubului, m`am ametit rau, nici numai stiu cine e si cine nu e.
|
Quote:
|
indiferenta nu e, de ex azi, tazz si inca cativa membrii mi`au facut o surpriza la munca au venit sa am viziteze si in acelasi timp sa imi faca vanzare (lucrez la burger king plazza poate vrei sa vii si tu :P) , chestia e, ca eu am programu cam prost, si la intalniri nu pot veni mereu, si de asta am zis un update, pentru ca sunt oameni care vor sa intre in club, si daca eu nu sunt prezent cand au venit sa se prezinte, mi se pare logic sa nu stiu ce se intampla, dar na, chiar si intrebarile simple sunt interpretate in 100 de feluri :))
|
Quote:
|
am oferte bune "preturi de criza" 2 chess la 5 lei, 2 portii de cartofi mici 4 lei, 2 sucuri mici la 4 lei, sau 2 portii de cartofi medii la 6 lei, 2 sucuri la 6 lei, Burger king PLAZZA, etaj 2, te astept :P
|
daca vrei poti veni la cateva intruniri sa vezi cum sta treaba. esti binevenit
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning