![]() |
Re: B 61 R S V
2 Attachment(s)
filmulete ......:twisted:
|
bravo ma mai traiesti
|
mda....si inca in ce fel ....:-) :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
nici o schimbare .....:rolleyes2
|
Salut ..
Nu am putut sa nu te remarc prin zona (fiind vecini de altfel) ... Cati km ai de cand conduci Logan-ul? (de curiozitate te intreb ... ) Crezi ca o sa aiba viata lunga la tine? Aaa ... daca o strici si tot bagi bani in continuare in ea .. O sa stea mult si bine ... Oricum, felicitari pentru ceea ce faci cu ea, banuiesc ca o "exploatezi: la maxim ... Bafta |
14 000 km din aprilie
nu te-am inteles aici > ''Aaa ... daca o strici si tot bagi bani in continuare in ea .. O sa stea mult si bine .' ? ce vrei sa spui ? :) |
Scuze, "mancasem" un cuvant ... Ziceam ca o sa stea mult si bine la tine din moment ca investesti in ea ...
|
hai bai nene lasa vrajeala si pun si tu niste filme cu ce stie sa faca acum :D
|
scurt si la obiect :) ;)
|
am aderenta 'buna' :lol:> cel putin asa zic eu
chestia este ca vreau mai multa putere .... am sa fac un filmulet cand am timp :-P |
am ramas fara talon :( din cauza la strobo + amenda mare
aveti grija ! |
nasol moment
|
Urata Faza Sa-mi Bag Pac-pac In Ei De Jegosi..........p.s. : Acum Ce Tre Sa Faci Ca Sa Recuperezi Talonul????
|
mie imi spui basule ..nu stiam ce sa mai fac atunci ...sa le pup rotile la logan ...
au vrut sa imi dea maxim ..adica 2000 ron ...+ suspendare de talon ...+ carnet luat pt reexaminare pt ca nu am stiut ca nu este voie cu ele ..auzi si tu .. m-au pus sa le scot pe loc altfel plecam cu masina pe rampa de acolo ...le-am taiat firele in fata lor .. eu le-am spus ca am aprins stopu de ceata de pe spate si ca nu stiam ca am alea acolo ...pm ...asta e ... niste scarbe ....amenda 200 ..in 48 juma ..am platit-o .. luni la candianu si pe urma cred ca la rar ..sa vad ce imi zic scarbele alea de acolo .... |
am sa pun niste poze mai incolo ...
s-au luat de tot ce puteau de pe masina ...folie , dungi ...stickere ...se uitau la cauciucuri ...am de iarna si au crezut ca sunt marite ...cretini .... faza a fost ca nu le-am dat actele ...pur si simplu m-am tocmit cu ei ...au spus dami actele sa nu iti dau 20 ....dai actele iti iau talonu fac proces si scapi mai ieftin ...SCARBE ! < POLITIA ROMANA > |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning