![]() |
Re:
Quote:
wow....bv bv...mai rar asa ceva |
Re:
Quote:
|
e tipa de care povesteam la Primul Sarut/Intamplari/....
dupa 2saptamani de cand am vb prima data cu ea...am ajuns sa ne trimitem peste 100sms-uri pe saptamana :shock: |
Re:
Quote:
ce bine ar fi sa mai trec si eu prin astea... da' nu sunt fete d'astea pt mine ... |
Re:
Quote:
...hmmm sa stii k m`am simtit jignita si sa stii k varsta nu face totul am descoperit genul de barbati de care vorbesti tu si sincer eu prefer altceva ...adik un barbat care stie sa se lase privit , f sigur pe el ma atrage mai mult decat unul care este f sarmant insa o stiu k o face ptr k este interesat din diferite motive asa k nu mai sarii sa tragi concluzii asupra altor persoane kand nu stii despre ce e vorba poate daka o sa ne cunoastem vreodata ai sa intelegi la ce ma refer..... :evil: |
Re:
Quote:
doar k ea ma stia pe mine de vreo 3 ani, n-a mai fost nevoie de nici o strategie, doar s-o rog sa iasa in oras cu mine. asa e cel mai fain :lol: |
pai asta-i cel mai simplu...sa te cunosti de ceva timp...
ok, dupa ce m-am despartit de fost, nu prea mai aveam chef sa ma apuc iar sa caut, sa cuceresc....sa stiti voi cum e...si am iesit in ajun de craciun in backstage..cu niste tipe, eu cu un prieten, ford v6, caruia-i multumesc si pe aceasta cale, pt ca am primit un cadou de craciun; am dansat, eu mai mult ca de obicei, ea mai putin, nu m-am dat la ea absolut deloc, nici macar o intentie, la sfarsit au vrut sa plece cu taxiul, si m-am suparat la faza asta: au venit cu mine, eu le duc, no matter what, le-am dus acasa, si cand sa ne pupam de plecare, buzele au alunecat asa, mai spre colturi: ea a crezut ca am fost eu, eu am crezut ca a fost ea..in fine, ne-am mai intalnit...si asta a fost m-am cuplat fara sa vreau....desi in gandul meu imi era f clar ca doar asa acceptam sa fiu cu o fata, cel putin acum: sa ma cuplez cu ea fara sa fac nimic! good thing happens to good persons :wink: :lol: |
Re:
Quote:
|
omuliber,sa stii k am citit postul ala lung al tau,in care pomenesti de \"GAME\",m-a impresionat felul cum ai gandit si cum i-ai raspuns;dar am si eu o intrebare:Filmul BOSS'N UP ti-a fost o inspiratie?Daca inka nu l-ai vazut,sincer ti-l recomand! :wink:
|
Re:
Quote:
|
......omuliber e clar k nu intelegi ce vreau sa spun si crede`ma k genul \"macho\" o fii pentru fetele de prin pietele din romania eu m`am referit la barbatii cu clasa .......orikum drop it ! nu ma poti intelege.....ce sa`i faci sunt o neinteleasa a vremurilor noastre...... :evil:.......un film care ti`ar arata genul de om la care se aseamana cu cel la care ma refer e rolul principal masculin din \"Killing me softly\"
|
Re:
Quote:
|
.....u think so?..... :oops: ......hai lasa vrajeala ptr agatat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....sunt rea nuh? :twisted: :twisted: :twisted:
|
Aparent, esti o tipa simpatica si dezghetata, cu care se poate comunica... si chiar cred ca ai sa confirmi. :wink:
|
stick to the topic pls..
mai discutati si pe privat :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning