![]() |
Re: Dictionar/Intrebari/Raspunsuri
Quote:
|
Quote:
edit: bine stiam http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_7_Series nu exista numai 730d , 740d si 745d :) |
asa stiam si eu... multumesc!
|
Mai am si eu 2 intrebari, daca se poate... :oops:
1.La sistemul de navigatie a lui Audi A6 modelul actual cate versiuni exista? Stiu ca la Seria 5 din aceiasi ani este Navi Bussines(ecran mic, slot dvd-cd) si Navi Pro (ecran mare, slot dvd si slot cd)... Ce diferente sunt la A6? 2.La Audi A4 B8... se gaseste la preturi mai mici in reprezentanta Audi din Germania, e calitate mai buna? |
imi cer scuze daca s-a mai scris sau daca o sa para deplasata intrebarea dar sunt mai nou :oops:
am un prieten care si-a modificat masina (Golf II) si este neinmatriculata. inmatricularea l-ar costa foarte mult. ma intrebam daca nu se poate inregistra/inmatricula in cadrul unei asociatii de tunning ca si masina de expozitie ca sa poata circula in judet macar. multumesc anticipat pentru cine o sa raspunda si imi cer scuze daca intrebarea pare stupida |
Nu are nici o legătură un club de racing/tuning/etc. cu înmatricularea maşinii.
|
ms mult pentru raspuns
|
Quote:
|
exista motoare de 1.9 benzina?
|
da,peugeot 205 imi vine in cap..taticu lu 206
|
Quote:
|
Imi spune si mie cineva va rog cum se calculeaza taxa vamala care trebuie platita pentru o masina? si unde trebuie platita aceasta? si unde trebuie platit tva-ul masinii ?
Ma uitam pe auto*** dupa niste masini si scria ca nu au tva-ul si taxa vamala platite |
:arrow:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Altfel, ce vezi tu pe site-ul respectiv sunt masini fara taxa de poluare platita, n-au mai modificat aia la site chestia asta. Cat despre pretul fara TVA, nu ti-o va da vanzatorul la acel pret decat daca esti SRL, caz in care nu va trebui sa platesti tva. Daca esti persoana fizica, vei achita pretul cu tot cu tva vanzatorului. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning