Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Dictionar/Intrebari/Raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/150-dictionar-intrebari-raspunsuri.html)

bmw_alpina 22-06-08 17:40

Re: Dictionar/Intrebari/Raspunsuri

Quote:

Originally Posted by alleks (Post 1605570)
Da, exista.

Imi arati si mie, un site sau ceva... eu unul nu gasesc.

RA_2fast4u 22-06-08 18:53

Quote:

Originally Posted by bmw_alpina (Post 1606292)
Imi arati si mie, un site sau ceva... eu unul nu gasesc.

eu stiu ca nu exista numai 735i .. nu stiu sa fie 735d

edit: bine stiam http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_7_Series
nu exista numai 730d , 740d si 745d :)

bmw_alpina 22-06-08 20:02

asa stiam si eu... multumesc!

bmw_alpina 26-06-08 11:53

Mai am si eu 2 intrebari, daca se poate... :oops:
1.La sistemul de navigatie a lui Audi A6 modelul actual cate versiuni exista? Stiu ca la Seria 5 din aceiasi ani este Navi Bussines(ecran mic, slot dvd-cd) si Navi Pro (ecran mare, slot dvd si slot cd)... Ce diferente sunt la A6?
2.La Audi A4 B8... se gaseste la preturi mai mici in reprezentanta Audi din Germania, e calitate mai buna?

Guess Who 28-06-08 00:30

imi cer scuze daca s-a mai scris sau daca o sa para deplasata intrebarea dar sunt mai nou :oops:
am un prieten care si-a modificat masina (Golf II) si este neinmatriculata. inmatricularea l-ar costa foarte mult. ma intrebam daca nu se poate inregistra/inmatricula in cadrul unei asociatii de tunning ca si masina de expozitie ca sa poata circula in judet macar.
multumesc anticipat pentru cine o sa raspunda si imi cer scuze daca intrebarea pare stupida

Gabi 28-06-08 02:02

Nu are nici o legătură un club de racing/tuning/etc. cu înmatricularea maşinii.

Guess Who 28-06-08 17:03

ms mult pentru raspuns

bmw_alpina 28-06-08 19:03

Quote:

Originally Posted by bmw_alpina (Post 1613988)
1.La sistemul de navigatie a lui Audi A6 modelul actual cate versiuni exista? Stiu ca la Seria 5 din aceiasi ani este Navi Bussines(ecran mic, slot dvd-cd) si Navi Pro (ecran mare, slot dvd si slot cd)... Ce diferente sunt la A6?
2.La Audi A4 B8... se gaseste la preturi mai mici in reprezentanta Audi din Germania, e calitate mai buna?

Imi raspundeti si mie, va rog...

vacaroz 30-06-08 11:46

exista motoare de 1.9 benzina?

apache 02-07-08 02:24

da,peugeot 205 imi vine in cap..taticu lu 206

ionut_cluj 02-07-08 03:05

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1620859)
exista motoare de 1.9 benzina?

Mazda are motoare de 1,9 pe benzina.

apache 02-07-08 13:32

Imi spune si mie cineva va rog cum se calculeaza taxa vamala care trebuie platita pentru o masina? si unde trebuie platita aceasta? si unde trebuie platit tva-ul masinii ?

Ma uitam pe auto*** dupa niste masini si scria ca nu au tva-ul si taxa vamala platite

bmw_alpina 02-07-08 13:48

:arrow:
Quote:

Originally Posted by bmw_alpina (Post 1613988)

:!:

vacaroz 03-07-08 02:53

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1624522)
da,peugeot 205 imi vine in cap..taticu lu 206

chiar ieri am vazt pe site la peugeot ca exista 1.9 benzina :0 de mazda nu stiam. ms all

ionut_cluj 05-07-08 02:52

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1625064)
Imi spune si mie cineva va rog cum se calculeaza taxa vamala care trebuie platita pentru o masina? si unde trebuie platita aceasta? si unde trebuie platit tva-ul masinii ?

Ma uitam pe auto*** dupa niste masini si scria ca nu au tva-ul si taxa vamala platite

taxa vamala = 10% din valoarea de factura. TVA se plateste la administratia financiara.
Altfel, ce vezi tu pe site-ul respectiv sunt masini fara taxa de poluare platita, n-au mai modificat aia la site chestia asta. Cat despre pretul fara TVA, nu ti-o va da vanzatorul la acel pret decat daca esti SRL, caz in care nu va trebui sa platesti tva. Daca esti persoana fizica, vei achita pretul cu tot cu tva vanzatorului.

All times are GMT +2. The time now is 15:13.

- Copyright 2026 4Tuning