![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Aha ! Plec si eu ca tot omu' pe ici pe colo de Paste si uite ce faci aici ! Anarhie dom'le , nu se mai poate cu tine ! Superbe atat "antichitatile" cat si "piticile" :) Cat de curand li se alatura si Merc '49 -ul !
|
Ce frustrant !
La noi aici in Selgros nu e nimic (vb. de selgros baneasa) |
Mai Eugen mie nimic nu mi-ai mai gasit :-D?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
O sa ziceti ca e prea de tot, dar am fost acum pana la varu-miu in vizita si mi-a dat un cadou de Paste:D... astea doua HW-uri, modele pe care desi le vazusem de multe, le-am cam ocolit:rolleyes2... parca stiam de ce:-P si acum ma bucur foarte mult de ele! |
Felicitari pentru ultimele achizitii, dar eu astept sa o vad pe aia mare.
|
Dar nu te mai saturi de ele? :lol: Care e treaba cu Race World Volcano sus pe blister, ce serie e aia? 2010?
|
Quote:
|
Dap de pe 2010 :-D , dai scrol acolo si vezi ce mai este pe anu asta ;)
|
17 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi: Bugatti EB110 1/18 Bburago Italy (multumesc Madalin) O macheta care ma surprins foarte placut prin niste detalii care nu prea le gasesti la Bburago; pe langa faptul ca se deschide tot la ea si are directie functionala, se ridica eleronul si are o bara care sustine capota motorului dupa deschidere (v. poza 8 ). As acorda un minus interiorului care este realizat cam superficial. |
Eugen ai luat o macheta foarte faina, felicitari!
|
Da sa stii ca e faina, iar numarul de detalii e destul de impresionant pentru un Bburago, dar nu ma mir prea tare pentru ca e Italy.
|
Se ridica pana sus eleronul.... nu doar atat.. cel putin asa am vazut pe goagal. Chestia interesanta este ca se misca si la 1/24 dar nu l-am putut ridica.. trebuie sa se ridice ca altfel n-ar mai trepida intr-una... nu ?
|
Super faina ca detalii , si chiar si interiorul e simpatic ;) E totusi Bburago :P
|
Mersi mult baieti de aprecieri:hug: Ma bucur ca place Bugatti-ul!
@DS: Si al meu se ridica pana sus, dar nu sta... acolo unde i-am facut poza sta singurr, mai sus trebuie sustinut... nu stiu, probabil ca si la 1/24 se ridica;-) |
Foarte fain Bugatti, abea acuma l-am vazut. Place mult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning