![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
Da! sigur ca ma dau
|
Quote:
stim toti patania cu meknicul tau si faptul k masina ta nu a mai vazut strada d mult timp...iar d curse...uite...lumea t vrea la start cu maftei...pe grec l-ai refuzat...lafel si maftei,c sa zic...ar fi o cursa interesanta...diseara? dak tu ai permisul suspendat d 2 luni eu sunt popa |
Stie radu exact el a vazut motorul meu ce are asa ca stai linistit.
Intradevar mecanicul, fostul mecanic sau echipa mi-a cauzat defectiuni pt care am desfacut motorul dar mai mult e revizie si nu s-a spart nimic. Insa daca am o conducta de ulei sparta si motorul s-a invartit fara presiune e normal sa-l desfac sa vad ce este inauntru la cuzineti, iar daca-i vrei ti-i fac cadou dupa ce o inchid la loc ii poti folosi inca 50000km fara probleme.:lol: |
Quote:
si in plus stiu ca ti-ai mai comandat si un set complet de garnituri si alte garnituri de chiulasa dupa care a trebuit sa astepti ceva |
Quote:
Cu aceasta ocazie am vrut sa masor fiecare piesa ce uzura are si am ramas surprins ese excelent totul iar pe pistoane la montaj s-a scris cu markerul pe spate acum se poate vedea scrisul inca :shock: |
Mult prea mult off-topic !
|
Bravo Luciane, eu intru sa subliniec ca CZR a sarit ca de obicei calul si tu ... ne faci observatii, doar de Pepi se luase aiurea aici.
Simplu eu spun sa se usuce si sa scoata rachetele sa rezolve problema. Pe uscat 100% si asfalt bun pariez pe opel. |
Ma refereream la ultimele , cred , 5-10 pagini ...
|
cu siguranta forumul asta (sau oricare altul) ne va face soferi mai buni si ne va face sa ne simtim chiar si mai plini de multumire cand vedem ca am reusit sa fim mai buni decat cel de langa noi. Eu , am o tasta la calculator pe care scrie "fraiere stai cu un subaru in garaj si faci curse din tastatura pe net". Eu cred ca gasiti si voi tasta asta pe undeva la voi pe tastatura.
|
... ce minte ai :lol: dar mai vorbim ;)
|
sebastiane,nu doar k asa ai zis cu capatana,cea mai tare racheta preparata de tine...dar eu am mers chiar mai departe si te-am provokt PE TINE CU IMPREZA
iar cu tine...ma dau si pe uskt si p makdam si p apa :)))...stii d c?pt k eu stiu ceva c tu nu stii :)) dar vei fi p kle sa afli... c ai zice dak un tt amarat,d 1,8 va fi in fata ta la kpatul a 400m? mereu ai inflamat lucrurile intre mine si pepy stii d c? pt k tu nu esti in stare sa pui la start o masina competitiva,doar iluzia unui subaru d 700cp... si minti lumea asa bine,inkt ai inceput si tu sa crezi ai promis k t dai cu maftei,sunt f curios knd o vei face p.s. nu e vina mea k in anumite conditii climaterice opelul va plek mai prost! eu aliniez la start o masina kre merge zilnic,p orice conditii...c vina am eu k e 4x4? |
Quote:
|
Va rog sa-l convingeti pe Maftei, pentru care am un respect deoarece face ceva in lumea tuningului, chiar se face tuning la el.
Eram curios daca si tu ai aceeasi tip de marca la tastatura ca si Andrei adica skn. Iar cu tine nu-mi face placere sa ma dau dar cand o sa am masina revizuita si anveope bune am sa te deranjez pt 10000euro. |
Quote:
cine stie...poate Maftei ! |
Quote:
iti voi zice eu cine : GRECU CU EVO 8 l-a provokt p 10 000 euro p sebastian si maftei...si p oricine altcineva din tara asta...REZULTATUL? NIMIC...cei mentionati au dat-o cotita...iar grecul a zis k are maxim 600cp,p knd la sebastian s vorbeste despre 700+++++++++ cp iar la maftei am auzit k cifrele s opresc in jurul valorii d 1000 cp... era f usor sa mai fak rost d niste maruntis...10 000 euro...d c nu ai fost asa saritor sebi atunci...stiai probabil rezultatul eu nu-mi permit sa pariez cu tine 10 000,eu sunt mai sarac dekt tine,dar sunt sigur k gratis nu ai curaj...pt k stii din nou rezultatul |
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning