![]() |
Re: Agressive Racing Team
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca aveti scule si cu ce lucra se poate lucra la masini linistit...hala are spatiu mare...dar mno e nou construita si nu e nimic in ea cum am mai zis...asta depinde de voi daca aveti ce va trebe...eu atat pot oferi :P.....eu in august numa vin din spania...de vorbit vorbesc cu liderii ca daca sunteti 20 in parcare sunt 30 de pareri si figuri...mai bine 3 da cu capu pe umeri :)
|
Cei din Club A.R.T care vin in SM la eveniment, sunt rugati sa vina in parcarea din spatele primariei Vineri ora 20.00
|
2 Attachment(s)
Salut ,am intrat si eu in club nu de mult vreau sa imi tunez si eu masina cat de cat .....am o astra F din 92 ,daca vreti sa imi dat ceva idei cum as putea sa o modific ar fi ok .
|
Salutare multumim baietilor care au sacrificat timpu bani au lasat totul deoparte, si au venit la evenimentul din SM sa vazut cine-e pasionat si e interesat sa participe la evenimente ,multumesc inca odata lui Marti,Dani,Clau intotdeauna au facut posibilitatea sa se prezinte la evenimente tinetio tot asa si bafta in continuare.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Super EVENIMENT !!! :dance: imi pare bine ca mi-am putut face si eu prezenta altaturi de Gangsterii din Agressive... :lol: 2-3 poze de prezenta..:P
|
3 Attachment(s)
cu unele mici intarzieri imi cer scuze :D
astept parerile voastre si binentzeles si argumentele voastre cum bun gust.Multzumesc in special baetzilor care au participat;DAN nr vaa=fibra,EMIL nr cat=chit+slefuit,VLAD=slefuit,LUICI nr LUK=sitele,MARTON nr GMA=prelungirea,IONUT nr JON=finisatu=vopsitul inca o data multzumesc |
Quote:
|
cam multa liniste in ultima vreme pe aici :(
|
4 Attachment(s)
Salut baieti! ia pa' TROBY...
|
Quote: