Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

daflyer_oradea 28-06-10 10:52

Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

e vopsita, ... mai e putin tehnic sa fie ok, si fetele de usi m-am tot gandit, ...cred ca in final voi pune OEM, atata ca acolo unde e difuzorul pun partea de fibra...nu are cine sa mi le termine pe cele de fibra, mi-e frica ca vor fi grele, sunt greu de finisat si tapitat, asa ca...sper sa reusesc sa fac ceva din cele stock, eventual o ghidusie pentru manipularea usoara a lambo-ului, si...cam atat. si cred ca dupa satu mare ma apuc si de portbagaj, sa fac ceva si cu el (ceva acoperitoare din pvc , tapitate...sa arate si ala cumva.

urati-mi spor la munca

PS azi ma duc la drive-test la BMW Grup West, o sa am onoarea sa coxez un z4 35i si un 740i Hybriddrive... de abia astept (PS am vrut sa va fac invidiosi...)

BMnWA 28-06-10 15:32

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3476253)
e vopsita, ... mai e putin tehnic sa fie ok, si fetele de usi m-am tot gandit, ...cred ca in final voi pune OEM, atata ca acolo unde e difuzorul pun partea de fibra...nu are cine sa mi le termine pe cele de fibra, mi-e frica ca vor fi grele, sunt greu de finisat si tapitat, asa ca...sper sa reusesc sa fac ceva din cele stock, eventual o ghidusie pentru manipularea usoara a lambo-ului, si...cam atat. si cred ca dupa satu mare ma apuc si de portbagaj, sa fac ceva si cu el (ceva acoperitoare din pvc , tapitate...sa arate si ala cumva.

urati-mi spor la munca

PS azi ma duc la drive-test la BMW Grup West, o sa am onoarea sa coxez un z4 35i si un 740i Hybriddrive... de abia astept (PS am vrut sa va fac invidiosi...)

:)) aproape ai reusit :)

daflyer_oradea 29-06-10 06:51

masinutza aia m-a bagat in boala...e super tare, modelul testat avea si sasiu, frane si roti de ///M - putin prea rigida pentru ...traseul ales de ei pt drivetest. Pentru cei care cunosc - serpentinele dintre Saldabagiu si Paleu - noroc ca e asfaltat calumea, dar e ingust drumul. Top speed atins in portiunea respectiva - cam 190...motorizarea e perfecta,masina e extraordinar de agila si sprintena... singurul minus - drumurile naspa care impreuna cu rigiditatea o scot de pe trasa ideala la un condus agresiv.
jucaria e minuunata, e fun, si...pur si simplu te face sa uiti de orice altceva.

daflyer_oradea 05-07-10 07:15

Best exterior , locul 1 si cupa pentru Unicitate - un weekend destul de bun.
Juriul a fost din Ungaria....si chiar daca nu am avut interior, pentru exterior s-a putut face jurizarea.

trebuie sa ma apuc de interior...
In rest, masina merge ok, franele sunt in regula acum, si am scos un consum relativ decent pentru felul traseului.

D0ryN 05-07-10 08:50

Felicitari ! :pistoles:

morpheusmaster 06-07-10 03:08

Bravo man!!! MERITI!!!!

daflyer_oradea 07-07-10 11:35

THX

drumul a fost tare naspa, dar am reusit sa raman cu masina intreaga, pana la urma.

Cupele m-au incurajat, si...ma fac sa merg mai departe. pentru ca sincer nu stiam, sau... nu eram sigur ca am o masina care merita apreciata. din cauza ca e foarte diferita, si e facuta pe gustul meu. Totusi, din ce am discutat cu juriul maghiar, ...daca masina era terminata...chiar cu mici detalii care nu sunt in regula (tobele, jantele spate frecate) datorita finisajelor ireprosabile...titlul Best car era al meu...si la SM si la orice show organizat de Carstyling in Ungaria. Bine acum, exagerez si eu putin, dar...incantarea cu care au privit masina, si faptul ca am castigat 2 cupe cu o masina care nu e terminata - e un lucru care ma face sa continui.

quick_silver2 07-07-10 15:00

1 Attachment(s)
O poza si de la mine de la satu mare.

MirceaRM 07-07-10 18:22

daflyer, scuze de deranj, dar vreau sa profit de faptul ca tu ai un topic cu o "audienta" mare, si sa fac un anunt:

In fiecare joi , de la ora 20:00 se organizeaza intalniri intre posesorii de BMW din Oradea. Aceste intalniri sunt organizate de membrii unui forum BMW din Romania.
Sunt bineveniti toti cei interesati.
De mentionat doar ca aceste intalniri vor incepe doar de saptamana viitoare din data de 15.07.2010 , in parcarea din centru vis-a vis de Vulturul Negru

Flo_lancer 07-07-10 19:02

poate ai face si un topic pe sectiunea oradea....macar asa vor vedea toti cei interesatu din oradea....

daflyer_oradea 08-07-10 07:13

n-ar strica...sper sa am timp sa vin si eu...

daflyer_oradea 13-07-10 15:01

dintre cei care umbla prin tara, o ruta pentru Mamaia in care sa nu imi rup spoilerul din fata si sa nu imi sparg jantele?
Oradea - cluj - brasov - bucuresti - autostrada - cta- mamaia?
sau oradea - cluj - valea oltului - pitesti - autostada - bucuresti - autostrada - cta- mamaia?

Nu ma intereseaza neaparat economie de 50 de km, sau...chestii din astea.
Vreau sa ajung intreg. punct.

multumesc anticipat !

RoByNeT 13-07-10 16:52

cu toate ca ocolesti un pic iti recomand drumul pe valea oltului. Pana sa intru in bucuresti nu am luat nicio groapa nici cand am venit de la cluj nici cand am venit de la sibiu. Poti sa mergi cu incredere.

daflyer_oradea 14-07-10 14:09

alte idei? pe valea oltului asta primavara era praf...acuma, nu stiu ce sa zic. ca in ultimele 5 luni nu am mai fost in partea aceea de tara...

Marian_nebunu 14-07-10 14:16

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3517662)
alte idei? pe valea oltului asta primavara era praf...acuma, nu stiu ce sa zic. ca in ultimele 5 luni nu am mai fost in partea aceea de tara...

Valea oltului CLar :D:D:D asculta pe Robynet !!!!

este bun drumul :D:D:D
asa ca

DRUM BUN !!!

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning