![]() |
Re: Slobozia diverse
iti zic eu live cand ne-om vedea cam ce-ti trebuie :D
timp ... bani ... |
multi bani..:)
|
trebuia sa-mi lasi mie placerea sa le spun "muuuuuuuulti bani ... notar ... statut ... si muuuuuulte altele"
|
2 Attachment(s)
Salut!
Care va pricepeti ..ce subwoffer imi recomandati pt Megane sedan ( are boxele orignale schimbate cu unele focal , si playerul e un pioneer) ..eu ma gandeam la unu din astea 2, amndoua Focal , unul pasiv+statie si unu activ. Primul Focal SB 30 SPL + amplificator Focal Solid 2 # Subwoofer Auto Focal SB 30 SPL # incinta bass reflex din MDF 16 mm, difuzor de 30 cm # putere: 250W RMS (500W max) # Sensibilitate (2.83V/1m): 93 dB # raspuns in frecventa: 38–500 Hz # volum incinta: 45 litri # bobina 50mm 4 straturi # dimensiuni (L x I x A): 420 x 386 x 440 mm http://www.sono.ro/promotii-116/foca...pack-4672.html Al doilea Focal Bomba 27v1: * Activ: Da * Putere (W): 300 * Impedanta: 4 Ohmy * Frecventa de raspuns: 36Hz-500Hz * Dimensiuni (W x D x H mm): 310 x 371 x 466 * Diametru: 27 cm |
nu`i problema ;)))) :D de bani :-"
|
nu chiar ..vreau doar sa se auda bine ;)..deci astept sfaturi :-)
|
paul :D aman2 :)) sa fie treaba buna :D
|
Quote:
|
da stiu ca e promotie , dar pe mine ma intereseaza sa stiu care se aude mai bn ..un subwoffer pasiv sau unul activ ....ca sa stiu care dintre ele il iau
|
paule vand subwoofer :))
intra la rubrica bazar acolo |
Paule ia-ti ce ti-am zis io date`n sl**z.
|
Quote:
|
Marius, vreau nou , si vreau Focal sa am toata linia ! Mc oricum
Vlad, nu mai stiu ce mi-ai zis tu :)) O sa sun si o sa vad ce zic si baietii de la Tornado |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning