Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Gabi 09-08-06 15:38

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6
Ce om... :))

Ce e Serbane? N-are dreptate? :)

EvLSant0S 09-08-06 19:17

ba da... pacat de aia ptr care x-ray e prea "subtil" sa zicem :D

bluey 09-08-06 19:30

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Pana la 30 ani dai la "mizerie " si la papacios !!!
:):):)
Cat mai mult si cat mai multe ... si cu cauciuc Pirelli ca sa nu faci injectii cu NOS Penicilinum !
Ca in viatza nu ramai cu ce bagi in gura ... ci cu ce tragi pe ... nas !
:D

"Mizerie" este aia cu impinsul lutului la deal??? :)
Sau cu tasat marmelada?

aleks 11-08-06 14:08

da man, cu aia e :D:D

DONU' 17-08-06 17:07

Quote:

Originally Posted by dexter_20
La sfatul tau am aj si eu dupa ce am scapat de ultima...panarama(k fata nu o pt numi). Eu ala care dadeam in planuri de casatorie si plm.... Imi pare bine k am inselat-o inainte sa ma insele ea. Eu am ajuns singur la concluzia k viata mai trebuie si traita,nu de la 19-20 de ani deja caut nevasta. Dupa 23-24 mai merge.

Eu am 24 si inca ma mai gandesc daca e cazul sa fac pasul asta sau nu fiindca sunt multe fete care iti fac probleme dupa ce pui suflet.
Si cu inselatul asta e o enigma...
De multe ori iti pare bine,te simti smeker ca vezi Doamne ai multe femei, le arzi pe toate, dar de multe ori dupa ce o faci iti pare rau, te gandesti ca fata ta nu merita asa ceva.
Oricum, ideea este ca tre' sa stii cand sa actionezi, unde, cu cine, sa fii sigur ca nu va afla, sa fie o tipa care n-are nici o legatura cu ea, sa nu fie vecina cu tine sau mai ales cu ea, colega de scoala sau de servici, deci sa nu faca parte din cercul de cunostinte comune sau proprii.
Oricum..., vorba lu' Tata: "CASATORIA ESTE LOTERIE"
D-aia tre' sa belesti bine okii ca sa nu belesti mai tarziu altceva!!!

Bmw_Rulllzzz 22-08-06 21:50

cam ai dreptate aici DONU' dar nu tre sa stai nici prea mult pe ganduri ca iar ai de pierdut. Yo am avut o relatie de 5 ani jumate, fata vroia sa ne casatorim dar yo i-am zis sa mai asteptam. Ea a crezut k nu vreau sa ma casatoresc cu ea si m-a lasat. Mi-a parut fffffffffff rau dupa ea si inca imi mai pare, dar m-am convins k nu merita. Abia acum am cunoscut-o mai bine si am vazut ce poate. Mai bine k nu m-am casatorit cu ea dar mi-e si ffffffffff greu fara ea :( Deci rau cu ea dar mai rau fara ea :((

PauL.LFS 22-08-06 22:47

of of femeile (fetele) astea :D numa bataie de cap ne dau :(

Eugen_TL 22-08-06 23:57

cand eram eu bine si vedeam totu' ros am ras de cineva care a zis ceva de genu" daca stai numai cu una si mult ..vei ajunge sa uiti sa mai vrajesti o fata etc etc ...si cand te vei desp. de ea nu vei sti cum se mai procedeaza" ...ia ghici... oarecum m-am lovit acum.. cand te inveti cu una ti se pare f aiurea cu alta orice ai face..ba chiar mai rau ca un incepator esti sa dea draq... si cand iti mai spune " dc n-ai vrut...? asa mi s-a parut ca ai ezitat" ...ii zici"scz fata dar aveam antrenament...acum nu mai am..alt stil ai tu etc etc" intrun cuv..ai devenit o varza de om //// dar alta solutie nu e decat sa treci la alta..ba chiar cat mai multe ...

Bmw_Rulllzzz 23-08-06 00:01

am patit si yo faza asta. nici macar nu mai stiam cum sa agat o tipa, dar mi-am mai revenit. au trecut 9 luni de cand m-am despartit de "marea iubire a vietii mele"

Eugen_TL 23-08-06 00:07

ce sa agati..aici nu am probleme ..sunt cu prea mult sharm cum zic fetele..problema vad ca e in practica... ori sunt eu bou si e aiurea ca nu mai fac cu fosta .. am impresia ca nu mai stiu nici macar sa sarut..sa nu mai zic de alte chestii... chiar am inceput sa ma gandesc aiurea.. deci baieti..inainte sa stati cu una..ganditi-va ca n-o sa va mai duca mintea la nimic apoi... una e sa te obisnuiesc cu una..si alta e sa cu alta..deci practic o iei de la inceput .novice ..cu lamaitza pe frunte :lol:

bluey 23-08-06 08:08

Poate ti-a facut vraji fosta :)

dubmaniacks 23-08-06 09:29

Quote:

Originally Posted by PauL.LFS (Post 528464)
of of femeile (fetele) astea :D numa bataie de cap ne dau :(

asa cum spui

dubmaniacks 23-08-06 09:35

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 528591)
am patit si yo faza asta. nici macar nu mai stiam cum sa agat o tipa, dar mi-am mai revenit. au trecut 9 luni de cand m-am despartit de "marea iubire a vietii mele"

la mine au trecut 11 luni ... si crezi ca mi`am revenit?:cry: Degeaba ... prima iubire nu se uita ... asa se spune dar asa si este :!: ... eu ma chinuiesc acuma sa`mi gasesc o tipa ... dar ... si dupa 11 luni simt ca o iubesc ... simt ca nu pot fara ea ... !!! pana aici e totul ok ... dar atuncea e nasoala treaba rau ... cand iti spune fosta ca nu ai insemnat nimik pt ea... si bla bla bla bla..... :rolleyes2 ... si atunci te gandesti ... ca de ce sa stai ca si fraieru ... si de ce sa nu traiesti viata la maxim ... !!! Dar cateodata nu merge... stiu ... cum e ... din pacate am iubit si eu odata :( ...

P.S. Sa nu te complici daca crezi ca nu merita !!!

Bmw_Rulllzzz 23-08-06 12:31

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 528912)
la mine au trecut 11 luni ... si crezi ca mi`am revenit?:cry: Degeaba ... prima iubire nu se uita ... asa se spune dar asa si este :!: ... eu ma chinuiesc acuma sa`mi gasesc o tipa ... dar ... si dupa 11 luni simt ca o iubesc ... simt ca nu pot fara ea ... !!! pana aici e totul ok ... dar atuncea e nasoala treaba rau ... cand iti spune fosta ca nu ai insemnat nimik pt ea... si bla bla bla bla..... :rolleyes2 ... si atunci te gandesti ... ca de ce sa stai ca si fraieru ... si de ce sa nu traiesti viata la maxim ... !!! Dar cateodata nu merge... stiu ... cum e ... din pacate am iubit si eu odata :( ...

P.S. Sa nu te complici daca crezi ca nu merita !!!

da stiu, si yo incerc sa-mi gasesc pe cineva. de cand m-am despartit de ea, de 9 luni am avut zeci de fete dar de nici una nu m-am putut apropia, intotdeauna fac comparatie intre ele si fosta si imi dau seama k tot fosta era mai bune (stiu k nu-i bine dar....)

dexter_20 23-08-06 15:15

Inseamna k eu la cele 3 luni si cateva saptamani ale mele sunt nimic. Nu e bine sa faci comparatie intre actuala si fosta pt ca asa niciodata nu o vei putea uita. Spune si tu ceva de genu "Bine ca am scapat de panarama aia!" sau ceva de genu si gata. Intotdeauna trebuie sa privesti inainte,nu inapoi!

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning