Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - alexu_bad_boy (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/133542-machetele-mele-alexu_bad_boy.html)

Racer21 06-04-10 21:00

Re: Machetele mele - alexu_bad_boy

Frumos Evo tunat (defapt un Evo fara tuning e egal cu zero), pacat doar de faruri, trebuia mai multa atentie. Frumoasa macheta oricum, bafta :-)

e30_eVG3n 06-04-10 22:09

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3253200)
Frumos Evo tunat (defapt un Evo fara tuning e egal cu zero), pacat doar de faruri, trebuia mai multa atentie. Frumoasa macheta oricum, bafta :-)

Alin, te contraic aici, Evo-urile nemodificate sunt adevarate opere de arta, priveste de exemplu, Evo 5, Evo 8 GSR sau Evo 9 Ralliart;) Modificandu-le poti vedea intr-adevar cat poti scoate de pe motor de 2 litri:lol:

alexu_bad_boy 13-04-10 22:07

12 Attachment(s)
dupa o pauza (nu mai intru des ca nu mai am net acasa)

1.Porsche Cayenne Turbo 1/24 Welly

2.Chevrolet Corvette 2002 1/24 Maisto

DTH 13-04-10 22:14

Nu îmi plac jantele de pe Porsche :( sunt prea mari ...şi prea bling blingăroase ...părerea mea este că nu se potrivesc ...în orice caz , gusturile nu se discuta ...în schimb îmi place Vette'ul :D ( sper să nu te superi ) :???:

2010 13-04-10 23:02

Am luat toate paginile...o colectie fff mare si frumoasa!!!
se poate scurta axul la Porsche..

alexu_bad_boy 13-04-10 23:28

14 Attachment(s)
Claudia stai linistita ca nu ma supar oricum mie imi place asa ca mai am si ML si doua Q7 asa.
2010 ms frumos de aprecieri si mersi de machete.

si acum ca e trecut de 12 mai pun 2 machete tot 1/24

1.BMW 328i Welly (de mult o vroiam si pana la urma am pus mana pe ea)urmeaza sa ii pun si niste jante mai frumoase.

2.Citroen C2 Welly

Creative256 14-04-10 06:20

Faine ultimele 4, vad ca ai luat cateva in ultimul timp ;). Sunt foarte faine rotile de la Vette :-D

VENOX 14-04-10 08:18

C2 de la Welly imi place si il tot vanez de ceva vreme, doar ca nu l-am gasit decat la benzinarii unde Welly e mai scump cu vreo 10-15 lei decat in supermarket, in schimb in supermarket nu am vazut C2 deloc. Vette e frumos si mi-ar placea sa il am deasemenea, pacat de stopuri totusi, era mai misto daca erau din plastic. Pe 3-ar il am dar nu am cauciucuri la el si nu gasesc nimic sa se potriveasca din pacate :( . Daca ai mai avea loc la Cayenne sa il cobori putin cred ca ar arata si mai bine.

alexu_bad_boy 14-04-10 10:15

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3276329)
Faine ultimele 4, vad ca ai luat cateva in ultimul timp ;). Sunt foarte faine rotile de la Vette :-D

Ms frumos man. Doar astea le-am luat....si sunt de acord cu tine la roti sunt marfa rau.

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3276478)
C2 de la Welly imi place si il tot vanez de ceva vreme, doar ca nu l-am gasit decat la benzinarii unde Welly e mai scump cu vreo 10-15 lei decat in supermarket, in schimb in supermarket nu am vazut C2 deloc. Vette e frumos si mi-ar placea sa il am deasemenea, pacat de stopuri totusi, era mai misto daca erau din plastic. Pe 3-ar il am dar nu am cauciucuri la el si nu gasesc nimic sa se potriveasca din pacate :( . Daca ai mai avea loc la Cayenne sa il cobori putin cred ca ar arata si mai bine.

Si eu tot il vedeam si nu il luam. Si cand l-am vazut la Olfy am sarit pe el.
De Vette e reusit mie imi place dar la stopuri ai foarte mare dreptate.
Si la BMW ii poti schimba rotile de tot si ai terminat treaba.
La Cayenne ai dreptate dar nu prea mai am timp.
Ms frumos de aprecieri.

dog99 14-04-10 11:25

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 3275778)
dupa o pauza (nu mai intru des ca nu mai am net acasa)

1.Porsche Cayenne Turbo 1/24 Welly

2.Chevrolet Corvette 2002 1/24 Maisto

superbe;) mai ales corvettele

Racer21 14-04-10 14:30

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3253489)
Alin, te contraic aici, Evo-urile nemodificate sunt adevarate opere de arta, priveste de exemplu, Evo 5, Evo 8 GSR sau Evo 9 Ralliart;) Modificandu-le poti vedea intr-adevar cat poti scoate de pe motor de 2 litri:lol:

Ai dreptate, Evo V, Evo VIII, arata bine si stock, dar ma referam ca: cum e o masina japoneza, ar trebui totusi putintel tunata, ceva jante pe acolo, normal, recunosc, am exagerat spunand "ca e egal cu 0" , dar totusi parca arata mai bine cu putin tuning

ON: Frumos seria 3, am vazut-o si eu, dar dupa cum ai spus si tu: merita niste jante mai frumoase ;)

gabitzUU 14-04-10 18:40

Imi place mult cayenne-ul,da bine cu bling bling-urile alea.

2010 15-04-10 07:48

Se vede mult mai bine la tine!!!
Astept sa o vad cu noile jante!!!

alexu_bad_boy 20-04-10 23:28

8 Attachment(s)
pentru azi o NOUTATE:

1.Audi A4 1/24 Welly

steaua23 21-04-10 07:00

Foarte tare acest a4. E primul care il vad pe forum.
Vad ca ai trecut si la poze in "studio".

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning