![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
cam da, din nefericire
|
dsign se pot pune leduri albastre la o fiesta?cat ma costa si cand putem sa o facem?ceasurile le putem face albe?
merci |
Nu-ti pot spune ce pret va avea modificarea, dar mai mult ca sigur ca se face. Astept niste poze cu bordul ziua si noaptea... Pt cadrane albe, va trebui sa astepti cam o saptamina sa le scanam, sa le prelucram, etc.
|
Am postat de doua ori, din greseala, merge netu' prost. Se poate sterge. Multumesc
|
VEzi ca am bordul la avatar noaptea dar poza e facuta cu blitz si nu prea se vede lumina bordului...si sunt din ploiesti...cum facem?
|
4 Attachment(s)
Ceva interesant: OPEL ASTRA H
|
salut, puteti modifica bordul la un kadett gsi, mentionez ca acesta are bordul electronic, astept si eu un raspuns si daca este afirmativ o data in care se poate face instalarea.
|
Se poate sunt si poze cu bord de GTI care e cam acelasi lucru!
|
ultimile pagini m-au socat....zib3r ....wild cat si tot ceilalti ce aveti fratilor cu oameni .....BAH BAIETI COMUNISMU A CAZUT ACUM 18 ani sa va fie rusine !
|
3 Attachment(s)
am citeva poze cu masina lui TAU, cu noile stopuri, pozele sunt facute de co-forumisti in trafic si la EMMA
|
Chiar imi plac...sunt marfa rau...nu vezi asa ceva in fiecare zi....sunt super...Well done Dsign
|
stai, ca inca nu le-ai vazut in functiune... sa pun niste filmulete imediat ce le primesc
|
bravo. nu credeam ca o sa iasa asa bine
|
Pai da...niste filmulete ar fii chiar ok....ca sunt tare curios sa vad cum le-ai dispus...din cate am vazut au o dispozitie f interesanta si "one of a kind";)
|
Inimaaaaaaa
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning