Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DJ 02 NUE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131064-dj-02-nue.html)

eurostyledacia 23-09-10 05:14

Re: DJ 02 NUE

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3677206)
:)) Unde ai vazut nene rugina la tablarie?Daca se vede din America, inseamna ca e grav...

Am incercat sa-l fac sa arate cat mai bine, apropiat de cum era el cand a iesit din fabrica...spre deosebire de altii care incearca fel si fel de combinatii de culori kitsch-oase si fel si fel de furtune de instalatii sanitare, incercand sa iasa in evidenta cu putin fata de medie.Jenant, nu?

P.S. De ce ai postat poze cu motorul tau?Ma gandeam ca poate, vrei sa-mi dai un exemplu...

cit despre rugina cred ca am gresit masina era alta rosie care nu era vopsita era cam ruginita sub capota mai ales la balamale si la suport dar nu mai stiu la care cred ca din gresala am lasat tie mesaj... .scuze...

RRedman 21-10-10 19:57

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3677000)
Pune şi tu nişte poze mai de ansamblu!

"Baba" nu e gata....dar o sa ramana asa pana o sa treca iarna.Cu toate ca am insistat asupra detaliilor, mai sunt unele de rezolvat, ex.capacele care o sa zboare dupa ce trece iarna, alte huse,manere usi, chestii marunte, detalii.
Pe termen lung vreau sa se "return to innocence", adica sa redevina o 1300 clasica, o sa se intample, cand am sa ma plictisesc de aspectul actual.

NUE a primt arcuri noi, dar din pacate nu am timp pentru ea.Zace in parcare de 2 saptamani.Sunt cam ocupat perioada asta.

vandam 29-10-10 07:43

Prima masina arata bine mai ales cu jeantele elea :D
Asta e ingrijita si straluceste. bravo ai doua masini cu care te mandresti
Arcurile elea de la ce masina sunt ?

RRedman 29-10-10 08:54

Quote:

Originally Posted by vandam (Post 3766543)
Prima masina arata bine mai ales cu jeantele elea :D
Asta e ingrijita si straluceste. bravo ai doua masini cu care te mandresti
Arcurile elea de la ce masina sunt ?

Dacia SuperNova

b08ygs 29-10-10 16:30

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3766680)
Dacia SuperNova

Fara numar:lol: fi ma mai concret;) arcuri de spate de super nova:lol:

Vad ca au iesit bine arcurile, ai dat "vechimea" jos si ai pus vopsea:-P

Cand le vedem pe masina? Hai ca stiu ca ai gata amortizoarele 8)

RRedman 29-10-10 17:11

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3767755)
Fara numar:lol: fi ma mai concret;) arcuri de spate de super nova:lol:

Vad ca au iesit bine arcurile, ai dat "vechimea" jos si ai pus vopsea:-P

Cand le vedem pe masina? Hai ca stiu ca ai gata amortizoarele 8)

Da arcuri de spate-am uitat sa specific, carcotasule!

Diferenta mare....au 3 straturi de vopsea pe ele...si sunt date cu ulei...asa preventiv.In rest sunt intr-o stare foarte buna.

Momentan mai asteapt....masina este in Craiova..eu la Bucuresti...cine stie cand o mai vad....am multa treaba pe aici.

P.S. Merci ca ai cumparat arcurile.;)

b08ygs 29-10-10 21:32

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3767844)
P.S. Merci ca ai cumparat arcurile.;)

Stai ma flex, pt prieteni oricand cu placere:-P

RRedman 13-11-10 17:10

3 Attachment(s)
Cateva poze de noiembrie...cu "a'batrana" in prim-plan.

GEO GR 01 NVN 13-11-10 18:18

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3809459)
Cateva poze de noiembrie...cu "a'batrana" in prim-plan.

l-ai cam uitat pe "DUE" de cand o ai pe asta batrana sau mi-se pare mie?:-P

RRedman 13-11-10 19:08

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 3809630)
l-ai cam uitat pe "DUE" de cand o ai pe asta batrana sau mi-se pare mie?:-P

Inca nu l-am uitat...ce-i drept a cam zacut prin parcare.Zilele astea a mai parcurs cateva sute de km... chiar aveam pofta sa merg cu Dacia.A primit antigel proaspat.Alte modificari o sa primeasca mai tarziu, acum nu am timp de asa ceva.
Cat despre baba...ea a primit atentie ceva mai multa...vaselina la pasaje..ulei in praguri, antigel, ceara( a doua oara luna asta), azot in cauciucuri si benzina buna....si cateva plimbari prin oras pentru mentinerea siluetei.
Mai am un 1300 albastru din 1978,in familie...undeva pintr-un hambar la tara, dar nu stiu daca o sa-l reconditionez...totusi mi-ar fi placut sa-i redau aspectul clasic-original.

Cosmin-SNR 13-11-10 21:40

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3809724)
Inca nu l-am uitat...ce-i drept a cam zacut prin parcare.Zilele astea a mai parcurs cateva sute de km... chiar aveam pofta sa merg cu Dacia.A primit antigel proaspat.Alte modificari o sa primeasca mai tarziu, acum nu am timp de asa ceva.
Cat despre baba...ea a primit atentie ceva mai multa...vaselina la pasaje..ulei in praguri, antigel, ceara( a doua oara luna asta), azot in cauciucuri si benzina buna....si cateva plimbari prin oras pentru mentinerea siluetei.
Mai am un 1300 albastru din 1978,in familie...undeva pintr-un hambar la tara, dar nu stiu daca o sa-l reconditionez...totusi mi-ar fi placut sa-i redau aspectul clasic-original.

Dar batrana rosie nu are numere? Si tu esti din Bucuresti? 1300-tele albastru in ce stare e? il vinzi?

RRedman 13-11-10 21:50

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3810032)
Dar batrana rosie nu are numere? Si tu esti din Bucuresti? 1300-tele albastru in ce stare e? il vinzi?

Ba are...dar nu dau bine in poza.....
Masinile sunt in Craiova...mai vin la ele din cand in cand...de la B.
1300 albastru e intr-o stare destul de grava...nu a mai circulat de cativa ani....nu am poze cu el..dar daca o sa mai ajung pe acolo o sa-l fotografiez.

Cosmin-SNR 13-11-10 21:52

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3810077)
Ba are...dar nu dau bine in poza.....
Masinile sunt in Craiova...mai vin la ele din cand in cand...de la B.
1300 albastru e intr-o stare destul de grava...nu a mai circulat de cativa ani....nu am poze cu el..dar daca o sa mai ajung pe acolo o sa-l fotografiez.

Astept poze, si poate mai vorbim :D si e frumoasa batrana rosie, dar arunca capacele alea si lasa rotile simple negre:D

RRedman 13-11-10 21:58

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3810083)
Astept poze, si poate mai vorbim :D si e frumoasa batrana rosie, dar arunca capacele alea si lasa rotile simple negre:D

Am un post in care spun ca sunt lucruri pe care nu le-am terminat de facut la masina...si unele chestii care temporar o sa fie lasate asa( cum ar fi capacele)....daca citeai...stiai.

Cosmin-SNR 13-11-10 21:59

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3810100)
Am un post in care spun ca sunt lucruri pe care nu le-am terminat de facut la masina...si unele chestii care temporar o sa fie lasate asa( cum ar fi capacele)....daca citeai...stiai.

scuza-ma, am uitat, da chiar am citit...:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 02:04.

- Copyright 2026 4Tuning