![]() |
Re: DJ 02 NUE
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Pe termen lung vreau sa se "return to innocence", adica sa redevina o 1300 clasica, o sa se intample, cand am sa ma plictisesc de aspectul actual. NUE a primt arcuri noi, dar din pacate nu am timp pentru ea.Zace in parcare de 2 saptamani.Sunt cam ocupat perioada asta. |
Prima masina arata bine mai ales cu jeantele elea :D
Asta e ingrijita si straluceste. bravo ai doua masini cu care te mandresti Arcurile elea de la ce masina sunt ? |
Quote:
|
Quote:
Vad ca au iesit bine arcurile, ai dat "vechimea" jos si ai pus vopsea:-P Cand le vedem pe masina? Hai ca stiu ca ai gata amortizoarele 8) |
Quote:
Diferenta mare....au 3 straturi de vopsea pe ele...si sunt date cu ulei...asa preventiv.In rest sunt intr-o stare foarte buna. Momentan mai asteapt....masina este in Craiova..eu la Bucuresti...cine stie cand o mai vad....am multa treaba pe aici. P.S. Merci ca ai cumparat arcurile.;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze de noiembrie...cu "a'batrana" in prim-plan.
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre baba...ea a primit atentie ceva mai multa...vaselina la pasaje..ulei in praguri, antigel, ceara( a doua oara luna asta), azot in cauciucuri si benzina buna....si cateva plimbari prin oras pentru mentinerea siluetei. Mai am un 1300 albastru din 1978,in familie...undeva pintr-un hambar la tara, dar nu stiu daca o sa-l reconditionez...totusi mi-ar fi placut sa-i redau aspectul clasic-original. |
Quote:
|
Quote:
Masinile sunt in Craiova...mai vin la ele din cand in cand...de la B. 1300 albastru e intr-o stare destul de grava...nu a mai circulat de cativa ani....nu am poze cu el..dar daca o sa mai ajung pe acolo o sa-l fotografiez. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning