Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - Mica mea limuzina (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/131022-espero-mica-mea-limuzina.html)

Andutu TZH 06-03-11 20:08

Re: Espero - Mica mea limuzina

Salut nu am mai postat de ceva vreme,ca modificari nu prea iam mai facut nimic,doar multi km.Iam desfacut ieri interioru iam dat mochete jos pentru ca intra apa pe la dopurile alea din podea si le rezolvai astazi,ii mai pusai niste folie din aceea de se pune sub parchet pe sub buretele din fabrica ma gandesc ca mai antifoneaza si aia ceva acolo,sar putea ca maine sa ii montez xenon pe ea,dar ma dispera gpl la ea,nu stiu ce are,trece numai cand vrea muschiul ei pe gpl ce o putea sa fie,am schimbat mai zilele trecute plutitoru cu tot cu electrovalva ca mi se dusese si ma gandeam ca sa rezolvat dar vad ca iar face

Andutu TZH 09-03-11 00:21

Astazi montai si xenonul,diferenta e enorma,oare de ce nu am pus pana acum,pot sa merg si eu noaptea relaxat sa nu imi fie frica ca se pune ploaia si trebuie sa astept sa treaca o masina in fata mea

Greku`BWJ 09-03-11 00:33

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 4154504)
Astazi montai si xenonul,diferenta e enorma,oare de ce nu am pus pana acum,pot sa merg si eu noaptea relaxat sa nu imi fie frica ca se pune ploaia si trebuie sa astept sa treaca o masina in fata mea

Exact asta am spus-o si eu cand mi-am pus bixenon.E o investitie ce merita din plin. Sa-l "luminezi" cu placere :D !

Andutu TZH 09-03-11 00:35

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 4154518)
Exact asta am spus-o si eu cand mi-am pus bixenon.E o investitie ce merita din plin. Sa-l "luminezi" cu placere :D !

Ms mult,tu la a ta in proiectoare ce ai tot xenon sau becuri cu tenta?

Greku`BWJ 09-03-11 02:21

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 4154520)
Ms mult,tu la a ta in proiectoare ce ai tot xenon sau becuri cu tenta?

In proiectoare eu mi-am pus H3 cu SMD-uri (vreo 20) mai mult ptr aspect,sa fie in ton cu farurile, si nu cred ca as pune xenon in proiectoare,si asa deranjeaza putin farurile mele fiindca nu am lupe.

low. 09-03-11 07:30

Xenoanele isi merita totii banunti....dar partea cu ploaia...nu le cad bine la xenoane,mai ales daca ai de la 6000k in sus...practic mai bine mergi cu proiectoare si pozitie..;)

Andutu TZH 09-03-11 11:20

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 4154586)
In proiectoare eu mi-am pus H3 cu SMD-uri (vreo 20) mai mult ptr aspect,sa fie in ton cu farurile, si nu cred ca as pune xenon in proiectoare,si asa deranjeaza putin farurile mele fiindca nu am lupe.

Si tu de unde le-ai luat ca trebuie sa imi iau si eu,ca prea e diferenta mare,lumina putin proiectoarele sau sunt numai de design
Quote:

Xenoanele isi merita totii banunti....dar partea cu ploaia...nu le cad bine la xenoane,mai ales daca ai de la 6000k in sus...practic mai bine mergi cu proiectoare si pozitie..
Ce vrei sa spui cu ploaia?Eu am mers cu xenoane pe ploaie si mia placut cu se vedea

Greku`BWJ 09-03-11 11:55

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 4155262)
Si tu de unde le-ai luat ca trebuie sa imi iau si eu,ca prea e diferenta mare,lumina putin proiectoarele sau sunt numai de designCe vrei sa spui cu ploaia?Eu am mers cu xenoane pe ploaie si mia placut cu se vedea

Le-am luat de la un baiat de langa tine sta la intrarea la bacriz, Dragos 0723448645 .Are cam tot ce iti trebuie in materie de leduri, xenoane.Ale mele bat fel lumina ca a proiectoarelor cu bec normal ,asa ar trebuii daca ai oglinda curata in ele.
Si cu xenonanele pe ploaie, ai sa vezi ca e diferenta ca de la cer la pamant si pe ploaie :P !

dRR-XWX 09-03-11 11:57

eu cu xenoanele pe ploaie nu vedeam nimic.... si asta la toate masinile la care am avut......

Andutu TZH 09-03-11 12:27

Oricum eu cu halogenele imi blestemam zilele pe ploaie,nu cred ca poate fi mai rau cu xenon,greku ms mult o sa il sun pe baiat cand o sa am bani;)

low. 09-03-11 13:16

Clar ca se vede mai bine decat halogen,acum depinde si ce halogen...dar deh,baba sufera la frumusete,oricum daca-ti merg proiectoarele,iti ajung pentru ploaie...per total se merita xenon-ul,si prin prisma faptului ca da un aspect deosebit masinii8)

Andutu TZH 09-03-11 14:15

Si lumina in cazul meu este perfecta,vad perfect noaptea,deci nu am nevoie de mai mult.Eu cu masina fac fregvent km multi in afara,cateodata si 600-700 pe noapte,si abia mergeam stateam cu ochi in parbriz si daca ma prindea ploaia efectiv trebuia sa opresc sa astept sa treaca alta masina in fata mea,nu stiu de ce sa vedeau chiar in halu ala dar efectiv daca stingem si aprineam luminile nu prea se cunostea diferenta,asa ca abia astept sa plec iar la golaneala cu ea;)

MihaiS 09-03-11 15:19

ba da bogat esti ba de te plimbi atatia km cand benzina este peste 5 ron/l...... huuuaaaa bogatule.......

Andutu TZH 09-03-11 18:16

Am gpl si nu prea platesc eu,si aia cu care ma plimb:-P

gbry_el_05-RSG 10-03-11 18:43

trimitei si la noi ca ii plimbam si noi. sa mai dezmortim cojile ca hiberneaza de mult! ce dimensiune iti trebuie cauciucul?

All times are GMT +2. The time now is 09:04.

- Copyright 2026 4Tuning