![]() |
Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov
Quote:
si te astept sa te dai si u cu mine asa la categoria 150cp cu aceleasi motoare doar fabricantii diferiti , k in ultiuma vreme au venit masini numai peste 170cp si turbate pana la 240cp.:lol: |
mai baieti ,intilniti-va la un suc si e si mai fascinanta discutia si mai sigura,lasam topicul sa fie pt ce a fost creat...provocari
|
Quote:
|
am tot vazut prin oras tot felu de picturi cu negru pe asfalt...
tare a fo unu cu un ford avea o roata blocata da nu se lasa nene a facut o dunga neagra |
Quote:
|
nu vrea nimeni sa se dea cu mine.....pana la belvedere masini pana in 200 de cp de fabrica nu 200 de cp aia scosi cu forta si red bull?????
|
Quote:
|
@450YFZ......nu mai provoca degeaba....dece nu vii cu el ???
@PH88BAS.....liniute cu spatele faci??? |
eu vam zis k ma bate kadettul....ca sa stie lumea mam dat cu golful vs kadett si ma bate imi da chiar o masina.....eu vam zis!!!!o sa ne dam blondu promit!!!sapt asta!!!si ne dam si la linie!!!
|
Quote:
ne auzim ! |
Merge bine golfanu. Pleaca mai bine decat kaddetu dar il prinde din urma dupaia.
|
Quote:
Numa gura e de tine......nu o mai da intre internet si tastatura.......adu atv-u ca vreau sa fumez o tigara la belvedere pana ajungi si tu |
Quote:
|
aaaa si cu kadettul.....se vede diferenta el are 900 de kg eu am 1200 avem aman2 150 de cai si el mai are cate ceva sigur.....in fine a fost fun......ne vedem in livada!!!!
|
Quote:
mai cantarit u? cand mam dat cu tine sigur eram mai greu loa ce aveam in spate! ne mai dam o data dak vrei k sa numeri tirurile care o sa fie intre noi:-P hai ne mai vedem! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning