![]() |
Re: Roman
Quote:
|
Mda.. am un bmw 318i cu nr: NT 07 NTS
Ne vedem prin orash! |
Maine la 10 conducere :)) pe "sapaddaaaaa" \:d/. Fa un topic cu masina Angelyno.
|
Vladutz, tu stai pe net? da-i drumu si cumpara treaba fericita si asteapta-ma in gara ca la 22:10 ajung :lol:
Skunky-skunky :lol: |
Pff ce linishte e pe aici?
Asha e mereu? |
Mai ceva...e si sezonul de iarna acum...na..vara e mai animata de regula...pe de alta parte nici nu suntem multi...adica suntem o mana de oameni dar suntem imprastiati prin toata tara pe la facultate si liceu. Si asta face treaba cam dificila :) Fa tu ceva valuri pe aici, nu te opreste nimeni sa pui niste poze cu masina :) filmulete cu rwd snow drift :) intelegi tu...
iar in alta ordine de idei daca sunteti si voi de acord poate facem iarna asta o intalnire asa...macar de craciun si la pasti sa ne intalnim si noi...poate o facem si cu baietii din loganclub...mai multi :) intro seara frumos ne adunam :) tragem si noi frana de mana mai tare :) daca'i nins frumos...intr'un loc retras... Va salut! Drum serpuit :)) |
1.Angelyno,ar fi cazul sa-ti dai jos literele cu numele tau jos de pe masina.
2.Poate ne intalnim si noi toti saptamana asta:Herodot vine azi,Dragos e acasa,WRC l-am vazut la Kaufland da stateam la coada la mici si nu m-am mai dus sa-l salut :)),morph tu cand vii ? |
Daca se face ceva, anuntati si pe mine si vin de urgenta :) cu avionul presidential :)
|
Deci esti acasa :)))
|
De ceva timp...da
|
Alo care veniti diseara la Kaufland. Sa facem oleaca de valuri. Aseara ati lipsit m-am dat in barci numa eu cu WRC :)))).
|
TNEZERP
|
traducere k la ora asta stau prost cu prescurtarile
|
Citeste de la coada..
|
:)))))) numa un chior ca mn putea sa faca asa ceva? stabiliti o ora cand si cum si ce! in seara asta daca vreti da dupa 21.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning