![]() |
Re: Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea
daca ai ce iti trebuie nu se schimba greu,nasol e ca trebuiesc date jos brate,adica sa desfaci racordurile flexibile de la frane.Iti trebuie o ranga lunga,ciocan serios si multa rabdare :rolleyes2
|
si mai erau niste SDV-uri ..2 buc .. unul pentru bucsele laterale si unul pentru bucsa din mijloc ... si in cazul lor puteai folosi cu succes o bara de torsiune in loc de ranga
erau facute ca niste rondele de metal dur la dimensiunea bucselor ... cea pentru bucsa centrala era rondela completa ... cea pentru cele laterale nu era deca un sector ... din tot cercul adica partea din mijloc pentru a se putea baga prin bucsa exterioara si apoi se tragea de ea cu un fir sau sarma pentru centrare ... se scotea ulterior bucsa batand in rozeta respectiva din partea cealalta folosind o ranga sau bara de torsiune in care se batea cu ciocanul si in cazul asta nu era nevoie de prea multa rabdare |
Multumesc pentru explicatii baieti, cred ca mai stau asa...un timp...cel putin. :lol:
|
Quote:
|
bobocu ... poate e mai bine sa schimbi puntea cu totul daca ai de unde lua una buna la un pret convenabil
|
Quote:
Quote:
Daca rasfoiesti putin paginile topicului ai sa vezi exact cand si imaginile aferente. |
dar daca nu ai cu ce e mai multa munca sa inlocuiesti bucsele decat sa o schimbi cu totul ... avantajul in cazul schimbarii bucselor e ca o poti lasa si de spate cu ocazia aia .. deci mai gandeste-te :)
|
nu week asta,celalat mai vin
|
frumoasa masinuta, dc nu iti faci arcade la aripile spate ca arata bine.. ai grija de ia.
|
Quote:
|
Quote:
|
mai uita-te si pe la alte poze ..si o sa vezi ca in functie de jantele alese s-au pus si cauciucuri mai mari de 205 fara a fi nevoie sa se decupeze aripa ... decat prin umflarea aripii ... eu pe a mea in momentul de fata am 175 pe spate si nu am absolut nici o modificare fata de aripa standard
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Intre timp am facut si tripla cealalta pe direct (sa nu mai faca ca un pom de craciun :lol:)...am mai colantat diferite "chestii" pe la interior cu imitatie carbon 3d siiiiii...am vizitat summer tuning fest @ craiova. :twisted:...cu aceasta ocazie pun si ceva poze.
P.S. Baietii mi`a placut ziua de azi, plimbarea, intalnirea, "barfa" :lol:...si toate cele, pacat ca nu ne amintiram mai devreme de poze, puteau fii 6...nu doar 3. :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning