Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   KATANA TEAM @ Iasi (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/121705-katana-team-iasi.html)

mad_runner 16-02-10 23:42

Re: KATANA TEAM @ Iasi

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3093840)
eu zic sa lasati la o parte deciziile pripite (valabil pentru mad)!!
haideti sa ne calmam frumos si sa asteptam ziua de sambata pentru a vorbi frumos si civilizat la un ceai fierbinte ca niste oameni maturi ce suntem.
vorba lu vali acuma nu trebuie sa va certati ,injurati,scuipati sau alte chestii de genu...
haideti pana vineri sa ne descretim fruntile si sa analizam situatia si sa ne gandim la o rezolvare cat mai corecta. Discutiile astea nu cred ca trebuiesc purtate la nesfarsit pe forum ca sincer ajungem sa nu ne mai intelegem deloc,in sensul ca unu zice ceva iar altu intelege altceva.
Linistiti-va si o sa vedeti ca altfel gandim cu totii cand suntem calmi,asa la furie si repezeala scapam cuvinte urate ,injurii ,jigniri care dupa aceea le regretam!

o sa vorbim toti sambata si o sa clarificam toate problemele ... fiecare isi va spune punctul de vedere si o sa hotarasca toti ce e de facut sau cine are dreptate

PS: imi cer scuze fata de toti care s-au simtit jigniti de mine

mad_runner 21-02-10 19:27

vreau sa facem o intalnire toti de la iasi in una din urmatoarele zilele .... ii rog pe fiecare in parte sa scrie o zi si o ora cand e liber si sa stabil toti o zi ,.,,,,

Medox 21-02-10 19:29

ok. am sa anunt cand ajung in iasi.pana atunci poate vedem si noi pozele alea..bafta

mad_runner 21-02-10 20:03

k .... cand poti te asteptam cu drag

pozele le gasesti aici:
https://forum.4tuning.ro/587-katana-t...010-roman.html

Magnito 21-02-10 21:38

salutare salutare.. cel mai indicat ar fi pe la sfarsitul saptamanii.

volidu 21-02-10 23:28

Vineri 26 feb ora 19:00 intalnire Katana Team in fata la palat.
Veniti toti ca avem de discutat chestii importante si interesante.

buddy_lexx 22-02-10 17:08

Sper sa nu mai aud acum scuze de genu "nu s-a anuntat din timp.." si bla bla bla!
vedeti sa ajunge-ti cumva in efectiv complet si anuntati-l si pe GHE .
Asteptam poze si concluzii dupa aceasta intalnire!

voodoo_man2026 22-02-10 17:28

salutare la toata lumea.. vreau si eu samuraiul ala pe care il vaeti toti ... car nu prea mare cam de 25 cm. ma poate ajuta careva cu asa ceva? pls

Magnito 22-02-10 18:47

salutare baieti cristi vineri nu pot veni k e ziua mea :d si chiar nu pot veni k nici la munk nu ma duc vineri sambata ce zici???

mad_runner 22-02-10 22:27

Quote:

Originally Posted by voodoo_man2026 (Post 3112944)
salutare la toata lumea.. vreau si eu samuraiul ala pe care il vaeti toti ... car nu prea mare cam de 25 cm. ma poate ajuta careva cu asa ceva? pls

are cristi facuti cativa samurai

Quote:

Originally Posted by Magnito (Post 3113222)
salutare baieti cristi vineri nu pot veni k e ziua mea :d si chiar nu pot veni k nici la munk nu ma duc vineri sambata ce zici???

atunci duminica seara e toata lumea libera la ora 18:00-19:00

volidu 22-02-10 22:35

Am eu samurai cam pt toti din club, si cred ca o sa mai fac sapt asta cativa + 1 parasolar care e pt GHE. Daca mai vrea cineva ziceti si fac mai multe!

volidu 22-02-10 22:53

Quote:

Originally Posted by Magnito (Post 3113222)

sambata si duminica lucrez eu...:(. Eventual daca vreti facem joi daca e mai bine. Postati si voi aici care si cum are timp, daca nu ramane tot vineri la 19:00.

Medox 22-02-10 23:49

in afara de duminica si sambata..eu pot...vineri , joi, miercuri...

mad_runner 23-02-10 07:57

atunci ramane joi seara ....

volidu 23-02-10 15:39

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3114990)
atunci ramane joi seara ....

Exact! :D

All times are GMT +2. The time now is 08:30.

- Copyright 2026 4Tuning