![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
Nu si daca pun canbus
|
Exact!
Astfel, instalaţia vede acelaşi consum şi totul este ok! :-) |
Il admir aproape zi de zi,arata foarte bine..
|
8 Attachment(s)
Cam asa arata noile stopuri montate...
|
Arata super bine,o vad mereu pe la luckoil.
|
Felicitări pentru noile achiziţii dar contrastul este prea mare între negru şi cromul ăla cu geam clar. Dă senzaţia de stop spart.
Celelalte, le ai de vânzare? :-) |
da, andi le dau, stii pe cineva interesat de ele?
|
Ce bani doreşti pentru ele?
|
10 Attachment(s)
Am pus leduri de 7,5w pe pozitie/stop frana , bec cu leduri 5050 pe marche-ariere(13 leduri pe fiecare) si pe ceata(18 leduri pe fiecare), iar pe semnalizare am pus becuri cromate.
Cam asa arata: |
Felcitarile mele,dau un efect super frumos aceste becuri:).
|
Quote:
Imi poti spune pe pm de unde le-ai luat si cat ai dat pe ele? |
ai PM
|
Intre timp am facut ceva schimbari pe partea de audio:
Am schimbat MP3-ul sony cu un Alpine CDE-135BT cu urmatoarele specificatii: adio CD cu Bluetooth Parrot,doua intrari USB , Made for iPhone and iPod si compatibil Nokia Made for iPhone and iPod - puteti conecta un iPhone/iPod direct la portul USB compatibil cu aplicatia vTuner pentru iPhone (radio prin internet cu control direct din unitate) Works with Nokia - puteti conecta un telefon Nokia la portul USB pentru a reda muzica din telefon putere : 4 x 50 W tuner FM cu RDS modul bluetooth Parrot (bluetooth V3.0) functie A2DP/AVRCP player CD compatibil cu : CD, CD-R/RW , CDDA, MP3 , WMA , AAC port USB pe panoul frontal si pe spate (cablu prelungitor inclus) pentru redare MP3 , WMA, AAC (sistem FAT 12/16/32) reglare nivel subwoofer : 0 la +15 selectare faza subwoofer (0°/180°) filtru High Pass : Off / 60 / 80 / 120 / 160 Hz filtru Low Pass : Off / 60 / 80 / 120 / 160 Hz egalizator presetat : Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical, User Setup egalizator parametric cu 3 benzi control nivel bass : -14 la +14 dB control frecventa centru bass : 60 / 80 / 100 / 120 Hz control latime band bass (Q): 4 optiuni (0.5 =narrow, 1.0 =medium, 1.5 =medium, 2 =wide) control nivel medii : -14 la +14 dB control frecventa centru medii : 500 / 1k / 1.5k / 2.5k Hz control latime band medii (Q): 4 optiuni (0.75 =narrow, 1.0 =medium, 1.25 =medium, 1.5 =wide) control nivel inalte : -14 la +14 dB control frecventa centru inalte : 7.5k / 10k / 12.5k / 15k Hz control latime band inalte (Q): 2 optiuni (0.75 =narrow, 1.25 =wide) functie Loudness display LCD iluminare butoane selectabila : 4 culori pentru tasta principala ( albastru , verde , rosu , portocaliu ) , 2 culori pentru restul de taste (rosu , verde) preout : 3 (4V , fata/spate/subwoofer) intrare AUX frontala (3.5mm jack) pregatit pentru comenzile de volan (necesita adaptor) compatibil telecomanda (optional , RUE-4202) functie mute functie Quick Search panou frontal detasabil intrare dimmer iesire remote pentru amplificator Deasemeni am schimbat si amplificatorul pe 4 canale crunch cu un Focal solid 4 cu urmatoarele specificatii: amplificator stereo 4 canale, clasa AB disponibil in 2 culori (negru si rosu), carcasa din aluminiu putere RMS (CEA) 4 x 75W la 4 ohmi 4 x 100W la 2 ohmi 2 x 200W la 4 ohmi, in punte raport S/N, 1 Watt, >80 dB (A) THD+N la 4 ohmi: 0,02% (50Hz) raspuns in frecventa: 10 Hz - 60 KHz filtru low pass 50-150 Hz (12 dB/octava) filtru high pass 50-150 Hz (12 dB/octava) sigurante: 2 x 25A telecomanda gain pe fir dimensiuni: 45 x 300 x 200 mm Acum sistemul este compus din Mp3 Alpine , difuzoare usi Focal Polyglass, Subwoofer Focal, Amplificator subwoofer Focal, Amplificator difuzoare usi Focal. Poate zilele urmatoare fac ceva poze si un filmulet cu sculele puse la treaba, traba pe care o fac zic eu FOARTE bine! |
Quote:
salut, cum ti-ai facut stopurile ? :D |
Le ce anume te referi cand intrebi "cum ti-ai facut stopurile?" ?
La cum le-am innegrit? la iluminare?...etc? Azi masina intra la o modificare care vroiam s-o fac demult.... conversie de la AC la climatronic...poze dupa montaj. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:54. |
- Copyright 2026 4Tuning