![]() |
Re: Intalniri
pai se zicea ca se merge cei din sv am stabilit ca mergem ! acu nu mai stiu care si cum ajunge...
|
Sper sa schimb toba intermediara si finala pana duminica k nu se poate circula cu ea in starea care e. Sper sa rezolv maine cu toba
|
Quote:
|
Re: Liberty Parade Printre ''nebunii''
da mey da eu ziceam sa mergem mai multi nu sa ne intalnnim acolo
|
Re: Liberty Parade Printre ''nebunii''
Quote:
avioanele sunt o mare pasiune de a mea! intelegetima ...sunt si eu student la aeronave :P!!! |
Re: Crazy Drivers la MARE!!!
aiurea in loc sa merem in satra merem inprastiati....eu cred ca ma duc cu Trickz...
|
dapz....ma inscriu shi io.......poate mai plusez shi cu cateva fethe:D:D.....noi sa fim sanatosi si restu le rezolvam......
norok |
N-am vazut nicaieri anuntata data sau ora...
|
Hai ca devine interesant daca aduci si fete.....ce ziceti ar reusi sa o convinga cineva si pe yamyra sa vina cu noi la mare...ar fi o chestie...nu de alta dar da bine masinuta ei in coloana :)
|
cine are loc in masina?? ca vreau si eu sa merg :) nitro ... dak mai ai loc pt tine-l :)
|
Quote:
|
La Bacau nu mergem datorita faptului ca este la mare. Ne auzim saptamana viitoare cu Alex si vedem cum facem.
|
Quote:
Pana ce am coborat din camera tu erai departe :D . Acu` sunt in Mangalia 2 zile si luni ajung si eu acasa (in sfarsit). |
cum mai ramane cu intalnirea noastra???
sapt asta si eu si YGB avem nunti de stricat cu prezentele noastre, asa ca poate o lasam pe cealalta saptamana.. asteptam pareri si propuneri. nu-i musai sa ne vedem la BC. Putem mere si la Iasi sau poate veniti voi la SV. Aici avem un loc beton unde ne putem da in liniste... |
A zis cineva ceva de Iasi?:twisted: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning