![]() |
Re: E39 - M5 upgrade
Quote:
Oricum are dreptate madalin la masina sa lucrat numai cu bun gust nu vad de ce sa nu iasa bine si jantele :twisted: |
crysty.bobok: nu am mai vazut culoarea pe care o fac pe vreun M5:P
|
sunt convins ca o sa iasa bine rau jantele ,ca toate modificarile de pna acum.bafta!
|
Gyo*TDS: thx. asa zic si eu
|
astazi s-ar putea sa vedem jantele :drunk: :drunk:
|
9 Attachment(s)
jantele dupa 1 mana de vopsea8)
|
Si de ce e atat de deosebita?:rolleyes2
|
Quote:
|
D0ryN: pt ca nu am mai vazut-o pe la noi.....
Gyo*TDS: alta mana de vopsea la fel. cum se vede in lumina soarelui? no comment |
masina ta e dementiala ma scoate din sarite sunetu :P ma enerveaza ca nu se aude si a mea la fel , din cate vad ai vrea sa scimbi culoarea la jante , sfatu meu ar fi sa le lasi asa cum este prima mana ( metal sau argintiu ce culoare este aia ) sa nu le faci aurii sa negre ... nu cred ca le-ar prinde bine.. tu stii mai bine multa bafta !!
|
bitzucv9: thx.....pai da normal ca asa or sa fie si la sfarsit ..tot culoarea aia.
|
foarte interesanta culoarea sincer am stat 10 minute sa ma uit la ea...nu e foarte diferita de cea originala.
|
oricum dau bine jantele in culoarea asta ,daca le faceai negre poate parea prea incarcata masina.
hai..mai ocupa-te si de pisi ca prea cadouri primeste M5-ul :) |
bv man !!! arta bine si asa dar dupa a doua mana ....
|
Clasicele jante pentru m5 mi se par una din cele mai potrivite alegeri !!! culoarea la fel ... as avea o rugaminte la tine daca se poate ... daca ai printre pozele tale , cateva facute sub masina ..mai exact la grupul blocant al masinii ...ma intereseaza sa vad exact cum sunt suportii , pentru ca am o idee pentru a mea dar stiu ca e necesar sa fac unele modificari pentru a putea pune un diferential de m5 pe ea . Cu stima !!!
Ps : sper sa mai dau de tine prin europa :D ...asa cum ne am intersectat si anul trecut intr un autogril din austria ! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning