![]() |
Re: Suspensii fixe si reglabile SS SuperSport
Pentru logan ai ceva?
Merci |
din pacate nu
|
Salut , pentru un Peugeot 307 1.6 Hdi T6 (facelift) hatch , 5 usi , m-ar interesa o suspensie reglabila . De altfel ma mai intereseaza daca sunt coilovers integral sau doar pe fata . Astept un raspuns , ms frumos .
|
Kit suspensii reglabile SS SuperSport PEUGEOT 307
- amortizoare 30% mai dure decat stoc - arcuri sport cu 30% mai dure ca stoc - control manual direct asupra inaltimii masinii - imbunatatirea radicala a tinutei de drum - timpi de acceleratie mult mai buni - relgaj pe inaltime 2 - 9.5 cm - kit complet arcuri + amortizoare + flanse aluminiu - omolgare TUV (nu necesita omologare la RAR) - reglaj si instalare facila fara modificari (bolt on) - import Germania PRET 450 EUR pe spate arcul este separata de amortizor, iar reglajul este la baza arcului. FULL coilovers cu reglaj inclusiv pe duritate am urmatoarele optiuni: Suspensii XYZ Super Sport - 30 reglaje de duritate, reglaj pana la 120 mm pe inaltime, SAE9254 si aluminiu 6061, flanse top mount din aluminiu sau pillowball (in functie de aplicatie) Detalii aici: http://www.xyz-racing.com/coilover1.php PRET - 915 euro Suspensii K-SPORT STREET - 36 reglaje de duritate, reglaj pana la 120 mm pe inaltime, SAE9254 si aluminiu 6061, flanse top mount din aluminiu sau pillowball (in functie de aplicatie) Detalii aici: http://www.k-sportracing.com/shock-street-intro.html PRET - 945 euro |
Salut, reglabila de e30 cabrio? Arcuri 40/40, e30 cabrio? Motor 4 cilindri.
Multumesc anticipat. |
SS Supersport pentru E30
reglabila 350 euro fixa 250 euro arcuri 146 euro Putem aduce si varianta mai ieftina de la TA Technix, da-mi pm sa iti explic diferenta de calitate dintre ele. |
Salut. O suspensie pentru un clio 3 motor 1.2 16V din 2007 ?
|
e46 325ci NFL - suspensie fixa 60/40
preturi si termene livrare tx |
Salut.Am mai intrebat dar m'ai sarit cu raspunsul.
Fixa sau reglabila pentru Opel Astra F hatchback ai ceva ? Vreau sa fie cat mai joasa. |
250 euro fixe
350 euro regalbile SS Supersport |
Wow....imposibil :)) am cautat peste tot ... nu am gasit la nimeni reglabile.Niste poze se poate ? ai?
|
pt golf 4 GTI cam ce ai?
|
fixe 250 euro, reglabile 350 euro.
|
te-am mai intrebat mai sus. pentru clio 3 nimic?
|
salut, pentru clio 3
arcuri 30/30mm sau 45/45mm - 145 euro suspensie completa 30/30mm - 399 euro sau 45/45mm - 419 euro. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning