![]() |
re: MK3 - G E K
asta am zis si eu :D deci in primavara urmeaza jos + roti vopsite din nou, bandouri la culoare si poate bad boy desi de ala nu sunt sigur inca
|
Roti dau super asa;
Bandouri si alea de la bari eu zic ca au farmecu lor asa negre sa fie un contrast. Bad-boy poate ne facem amand2 ne face careva o oferta la 2 bad-uri:lol::lol: |
toti 3 la badboy !
trebuie sa gasim pe cineva care ne face o oferta !! poate vorbim cu alex DYH si ne face el la reducere :twisted: |
parca fara bandouri imi place mai mult...
si frumoase si rotile... |
chiar ca am putea vorbi cu nebunu sa ne faca. al lui a iesit foarte bine.
andreea, nu stiu ce sa zic de bandouri, parca nu mai are forma pe laterale, dar in acelasi timp imi place |
votez pt poza 2 cea mai interesanta fara bandourile alea!
|
ma mai gandesc, oricum are nevoie de o schimbare :)
|
elimina bandourile o sa dea mult mai bine;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
trebuie sa ma mai gandesc, dar cel mai probabil le voi scoate :D |
1 Attachment(s)
Sal..parerea mea este sa lasi bandourile(si eu am vrut sa le dau jos) si ma-m razgandit.Unu la mana, are o linie mult mai agresiva cu bandourile negre sau vopsite in culoarea masinii(parerea mea) si doi la mana tre sa te gandesti ca o parchezi si circuli in Bucuresti si nu ai vrea sa o gasesti lovita si sa stai toata ziua sa repari la ea(mai ales ca sunt multi soferi buni la parcari:D).Este doar opinia mea iar alegerea este a ta.Bafta multa in continuare cu masinuta!!
|
de aia si zic ca ma mai gandesc nu de alta dar ieri mi-au zgariat-o ( de suprafata nu a ajuns la tabla) si parca nu as vrea cum zici tu sa o refac saptamanal....
|
noutati, nimic?
|
pana in primavara singurele noutati o sa fie jantele de tabla echipate de iarna, schimbul de ulei + filtre si cam atat. s-a dus vremea update-urilor pe anul asta :D
|
Nu prea s-a dus vremea din moment ce mestereai ceva pe la ea azi, te-am vazut pe la Ciuperca:suspiciou
Si mai nou se anunta calduri :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning