Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

buddy_lexx 29-07-09 11:59

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 2519193)
S-a angajat Buddy e gol forumul ! :-))

:)))))))) asa`i . ai zis-o bine :)))))

VaLeX 30-07-09 21:31

Vineri seara , ora 19:00 , o noua intalnire KATANA TEAM @ Stadionul Municipal.

VaLeX 01-08-09 17:15

Uite cum ne mananca "iepurasul" de fund Click !

" BAH PRIETENE EU ZIC SA NU TE MAI AGITI SA DUCI MASINA LA EXPOZITII PT CA NU VAD ROSTUL.... STRICI TOATA IMAGINEA EXACT CUM AU FACUT AIA DE LA KATANA IN APRILIE LA ROMEXPO.... FACI CA ANU TRECUT CAND AU RAS SI CURCILE DE TINE DE CE GHENARII AI FACUT LA MASINA...."

By Morcovel Iepuras de gradina

AnDrEiCa 01-08-09 18:48

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2527540)

" BAH PRIETENE EU ZIC SA NU TE MAI AGITI SA DUCI MASINA LA EXPOZITII PT CA NU VAD ROSTUL.... STRICI TOATA IMAGINEA EXACT CUM AU FACUT AIA DE LA KATANA IN APRILIE LA ROMEXPO.... FACI CA ANU TRECUT CAND AU RAS SI CURCILE DE TINE DE CE GHENARII AI FACUT LA MASINA...."

Lasa-ti ma omul sa creada ca are cea mai tare Dacie ,de asta nu mai puteti voi acuma?ca se gaseste unu ca Morvocel sa comenteze

buddy_lexx 01-08-09 23:12

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2527540)

asa si ai luat vreo atitudine legata de chestia asta?
eu i-am dat un pm... sa -si vada de treaba lui.

sincer ma lasa rece forumul asta de ceva timp..atata ipocrizie si aere de vedete n-am mai vazut in viata mea.
parca-s nu stiu ce mari tuneri frate... o avea si el vreun avion.
astia se plictisesc ca nu-i mai baga nimeni in seama si arunca cu noroi in altii... sincer sa fiu... mi-e scarba de oameni din astia! pacat..s-a dus pe apa sambetei si forumu asta. Imi pare rau pt oamenii care au facut atatea pt comunitatea asta... si ca sunt figuranti din astia care-si bat joc de munca lor!

stefan_88 01-08-09 23:21

Cel mai bine ar trebui sa ne vedem noi de treburile noastre ..si atat. Daca vrea sa comenteze ...poate sa comenteze in contiuare , e problema lui si dreptul lui la libera exprimare . Hai sa il lasam sa comenteze in continuare ...ca ne face publicitate gratuita ;).
Poate pentru el dacia lui leu a stricat imagina foarte buna a marcii Dacia , poate pentru altii am aratat ca se poate si mai mult . Nu are niciun rost sa comentam finisarile sau mai stiu eu ce defecte are masina pentru ca a fost facuta in garaj de un singur om fara scule si aparatura necesara. Eu am un mare respect pentru Leu si pentru ce a facut el dintr-o Dacie .

VaLeX 01-08-09 23:26

De asta am sarit de fund in sus, pentru ca a zis ca strica imaginea Daciei, dar uitandu-ma la masina lui Leu, nu prea mai semana a Dacie, cel putin partea frontala si eu spun ca Leu a adus ceva nou in lumea celor care se gandesc sa tuneze o Dacie. Tragand 2 dungi , scotandu-i barele , si umbland la motor , asta inseamna ca e peste Dacia lui Leu ? Parerile sunt impartite, insa eu cred ca la EER s-a muncit mult mai mult, asta tinand cont ca a fost facuta de O SINGURA PERSOANA.

Teo MTM 01-08-09 23:29

Aveţi dreptate în legătură cu Leu ! Felicitările mele ! Lăsa-ţi lumea să vorbească că peste tot sunt şi din ăştia care merg cu bicicleta şi cu papagalul mare !

buddy_lexx 01-08-09 23:39

eu unu sincer...m`am saturat de atatea impresii ...sincer
asa dita ma duc las masina in service..arunc cu bani in stanga si in dreapta si iese ceva lux..finisari de cea mai inalta calitate...si tot ce trebuie.
dar unii poate nu inteleg limba romana... frate.. masina e facuta in curte la tara de unu de 20 d ani... cu o bormasina un flex si un ciocan sau ce naiba o fi avut la el... ce tot atata ai de comentat. bvo tie ca ai bani si ca arunci in dacia ta... dar pune 20 d oameni sa-ti zica care-i mai interesanta si ai sa ramai masca de raspunsurile primite!

RyaN- 03-08-09 00:10

:wave: Se mai face ceva cu evenimentul "by KATANA":?:

VaLeX 03-08-09 09:27

Quote:

Originally Posted by RyaN- (Post 2530038)
:wave: Se mai face ceva cu evenimentul "by KATANA":?:

sa vedem daca avem cu cine, ca daca suntem numai noi inscrisi, atunci nu are rost !

RyaN- 03-08-09 15:12

Daca nu sunt amatori pentru poligon, poate va ganditi la ceva frumos pentru stadion:-)

Teo MTM 05-08-09 22:48

1 Attachment(s)
S-a terminat şi cu stickerul ! Toată lumea mulţumită ?

stefan_88 05-08-09 23:26

Arata mai bine ...:)

Teo MTM 05-08-09 23:30

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2537634)
Arata mai bine ...:)

Să vb cu Valex să trimitem şi la Iashingtown la bad boys ! :-D

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning