![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
Quote:
este de durata o asemenea constructie |
Ledurile/neoanele de sub masina au fost aprobate de catre politie sau le-ai pus la risc?
# Cat a costat toate modificarile ? |
Salut!
In primul rand vreau sa te felicit pentru munca depusa! A iesit o masina foarte frumoasa! Si vreau sa stiu de unde ai cumparat produsele Evercoat? Cu stima! |
hei tinere ce se mai aude de Astrău?
|
Quote:
pentru produsele evercoat iti pot face legatura cu cel care le importa,pentru detalii dai mesaj pe privat Quote:
nu e timp de ea are capota gsi si prelungire de capota modul confort la geamuri si in rest standard poate ii va veni randul si ei |
Buna ziua,am fost uimit de ceea ce ai facut,as vrea si eu sami repar spoilerul din fata,ai putea sa-mi spui si mie de unde as putea cumpara produsul de la evercoat.Multumesc
|
2 Attachment(s)
nu am avut timp de masina anul acesta mai deloc,
am reusit sa ii iau de curand suspensie sport 60/40 Weitech, o toba sport originala Remus plus alte maruntisuri si astept sa gasesc timp pentru montaj |
9 Attachment(s)
o noua achizitie
echipata cu kit complet GSI cu proiectoare, extensii fata + spate Zender eleron hayon sub luneta Zender,faruri Morette numai raritati poze mai tarziu poze are si suspensie sport KW |
Felicitari pentru revenire.
Arata bine! Sper ca vei vopsi neagra plasa din grila. Multa bafta si sanatate. |
Quote:
masina asta va fi donatoare de organe pentru mai marele meu f in 5 usi |
masina de mai sus se dezmembreaza,(in afara de bari, faruri si capote)
are motor X14Xe, fabricatie 1997,geamuri electrice,suspensie sport KW cu arcuri rosii,jante OZ r15,oglinzi M look cu semnalizari |
Cat ceri pe jante?
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
ceva poze cu jantele,
cele fata su cateva julituri cred ca dau bine albe |
Quote:
Quote:
a trecut un an in care nu am facut nimic,la anu va fi altfel si poate ne vedem din nou astia cu vechiturile am uitat sa mentionez ca am pregatit pentru masina un set de lupe bixenon cu instalatia completa D1S ,calculatoare, becuri tot dar pe masina va fi quad xenon, 4 faruri bixenon |
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning