![]() |
Re: 1 mai 2009, 402 m @ Constanta
Quote:
Intradevar Tase este super ca om si foarte prompt.. Bafta si sper sa treceti peste aceasta mica/mare problema.. |
Desi evenimentul nu e promovat suficient si nu e scos in fata de cei de aici va spun ca informatile vor fi publice si imediate.
Sansele de a oraniza sunt mai mari decat de a fi in fata unui abuz ordinar. Eu va recomand sa va vedeti d masini sa le aduceti in forma maxima pentru data de 3 insa nu pot sa vand certitudini. |
Imi poate da si mie cineva locatia exacta pentru aducerea actelor inainte cu o zi?(Pentru a plati taxa de 100 ron).Ca am tot cautat pe site-ul oficial dar nu am gasit!!
|
Vom anunta in cursul serii de azi locatia de sambata pentru inscriere.
|
Quote:
Quote:
Mai baieti, nu-mai faceti statuie va rog ca nu am unde s-o mai pun! :)) |
1 Attachment(s)
cine mai vrea noul nr ai revistei 4tuning inpreuna cu sticarul 4tuning sa spuna ,le puteti cumpara de la mine incepand cu data de 2-3 mai din mangalia respectiv eforie-nord ,0729 654 482 sparly sau 0729 659 480 beny
|
sunt ceva sanse sa mai participam la cursa .............sa stim sa nu ne mai agitam atit?:D
|
aveti rabdare.. va dati seama ca baietii fac tot ce pot si cum afla ceva va anunta!
|
Pentru cei care nu pot ajunge la eveniment sa se aseze confortabil in fotoliu si sa acceseze www.acumlive.ro sa urmareasca transmisiunea in direct de la locul faptei
|
Quote:
|
pregatiti masinile ca dupa constanta mai urmeaza o cursa - la TULCEA
https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/121111-delta-speedline-challenge-editia-doua-17-09-tulcea.html |
1 Attachment(s)
In momentul de fata va pot spune ca mergem inainte cu preinscrierile, sansele ca aceasta cursa sa aibe loc fiind pozitive.
Iata si inscrierile de azi. |
2 Attachment(s)
Nu totul este conform graficelor, fapt care v-a afecta, putin, calitatea evenimentului.
Asta nu insemna ca e vorba acum de anulat, ci doar ca am fi dorit sa avem mai putina munca birocratica si mai mult timp pt organizarea cu detalii. Daca am avea o locatie cu aprobare valida sigura, am putea garanta un evenniment cu nota de premianti, altfel speram sa trecem clasa. Aveti atasate doua documete importante iar cel cu schita e bine de dat mai departe. |
sa intelegem ca zona de concurs va fi putin in deal? ... oricum nu e mare problema , macar sa se tina cursa ;).
|
Zona de concurs va avea loc asa cum am stabilit initial. De la Penny Market la Campus.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning