![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
2 Attachment(s)
....astea sunt distantierele,doar is facute dupa schita aia tehnica...:lol:
|
2 Attachment(s)
au sosit si distantierele ... azi le si pun :D... mersi florin
|
Ooo... foarte frumos!!!!
Haide să le vedem pe maşină că văd că la status le ai :lol: ... Aşteptăm pozeeee... Baftă! |
Quote:
|
sunt si eu curios de o treaba! la TM nu sunt strungari,trebuia sa le faci tocmai la GL???
plimbati ai dreaq distantieri!:) |
Pai ar mai fi si problema de material, nu neaparat de strungari :) ei asta e, e bine totusi ca le'a facut si ca isi poate pune masina in miscare....sa o vedem vopsita si sa vedem finalizat "Puzze'ul KRF", ultima suta de metrii :D
Respectul meu omule pentru ceea ce ai facut la masina asta, bravo!:peace: |
7 Attachment(s)
...........
|
Ce dor mi-a fost de ea s-o văd aşa! :X
S-o vedem gata!! |
Doa..iese dar ce faci daca te prinde frigul si inghetzul ai garaj unde sa o tii? ca e pacat de vopseaua dupa ea :P
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
__________________________________________________ _________________ azi am montat distantierele la planetara , etrierii , capota si mam chinuit vre o 2 ore ca sa aduc aripa la dunga capotei ca eu avem inainte distanta de un deget dintre capota si aripa si acum se pare ca am rezolvat problema :) |
Ce haioasă e cu roata de rezervă...
Deci cred că 80% din forum vrea să-ţi vadă maşinuţa gata! Ne cam ţii în suspans ... |
7 Attachment(s)
bordu ....
|
Pana la urma te'ai descurcat cu bordul :) bravo, dar arata putin ciudat :???: nu stiu de ce, dar parca nu e ce trebe pentru ea :rolleyes2
|
Quote:
|
cred ca e lipit cu prenandez, fara sa mai intreb posesorul, nu de alta dar vad o pesula langa si ma gandesc ca a fost folosita pt aplicat de adeziv.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning