![]() |
Re: Nokia 3500 Ajutor!
In primul rand nu ai facut bine ca ai deschis un thread pentru asemenea intrebare...
Puteai posta aici: https://forum.4tuning.ro/32-poate-inc...e/page-34.html In al doilea rand...de ce ai mai intrebat daca tu excluzi orice varianta oferita de colegii de mai sus? Cum vrei tu sa transferi niste date de pe un telefon mobil, daca prin cititorul de card nu vrei, prin bluetooth nici atat si cablul de date nu il mai ai. Quote:
P.S. Din cate stiu 3500 are miniusb, asa ca un astfel de cablu il gasesti la 5 lei, pe la orice magazin de IT. Este cel mai comun cablu de date. |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Am si eu o problema cu un 6120 classic. Am cumparat unul SH si ma tine bateria decat 7 ore, am cumparat alta baterie originala si la fel ma tine, de la ce e ?
|
Quote:
eu am versiunea 3.02 |
Quote:
exemplu ma suna un cunoscut si ii stiu nr dar nu il am in lista din diverse motive el blocheaza si nr acela si nu e bine. Daca gasiti un alt program dati si mie un pm rog frumos, in rest programul merge fix asa cum sa spus mai sus |
Quote:
|
Quote:
eu am doar o "lista neagra" in care i-am bagat pe aia care ma deranjeaza si pe aia care incearca sa ma sune cu nr ascuns. din cate inteleg eu tu ai o lista alba in care ai adaugat niste numere iar toate celelalte(considerate necunoscute) nu te pot suna, nu ?:-) |
Quote:
|
Aveti careva blackberry 8900 sau nokia e71 ?
Ma gandeam sa imi schimb telefonul si nu stiu ce sa aleg. Care e mai bun? pareri de la posesori ? |
Quote:
|
Dami si mie programul aci te rog frumos
|
Quote:
|
multumesc, am cumparat baterie noua si degeaba...am fost la un service, au schimbat 2 chipuri si degeaba...
|
Quote:
|
nu e de la baterie la mine...cica ar fi fost scapat in apa...in fine..multumesc:D
|
1 Attachment(s)
Blacklist si serialul. E simplu de folosit, daca nu te descurci, imi spui
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning