![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
Ti-a dat si tie tac-tu bani sa te duci la net ca bani de zeama s-o arzi prin oras n-ai... fatalaule... |
lasati-l ma in pace, asta sigur e clona a cuiva dupa numarul de posturi. si daca nu e clona e intrat cu scop clar, sa faca deranj.
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...084#post959084
Bai fratzilor, cine e baiatu' asta ND 04 SPD, ca ma doare capu' ce-i debiteaza creieru'...? :lol: :lol: :lol: |
n, fa cum a zis Nicu'....sau racing Nick..
Quote:
|
Se pare ca au fost montate camere de supraveghere pe bulevard...
Asa cica au auzit ai mei la radio. Urmeaza in urmatoarele saptamani sa se instaleze in majoritatea intersectiilor din oras. Fiti cu ochii pe ele. Ca si ele sunt cu ochii pe noi. :lol: Incercati sa aflati si voi unde sunt amplasate mai exact. Bafta! |
am vaz zilele trekute ce`i debiteaza mintea acestui player de NFS kre este total rupt de realitate:)....
kt despre kmera....hai....kre shtie unde??..... 1. la intersectie la Hotel Central - 100% 2. Casa Casatoriilor - asha am auzit.... 3. Intersectie Sindicate-papy - nush dak a fost montata inca altele??? |
deci le au montat pana la urma?:D am vb cu un prof de la facultate de la mn de electronik,si ne aratau camerele ce urmeaza sa le moteze(asta acum vreo 2 luni) in colaborare cu nu mai stiu ce firma,sapt viitoare am examen cu el,si dak e poate il trag nitel de limba :D...asta dak nu uit pana atunci !!! sper sa nu
|
oricum.... daca sunt doar camere e bine...... sa nu le vina ideea sa le atasheze shi un radar.... ca atunci e rau..... :-P .....
plus.... nu sunt chiar cine shtie ce.... shi Bucureshtiul e plin de ele.... dar nu am auzit sa patzeasca cineva ceva din cauza lor.... probabil le monteaza shi apoi d-l supraveghetor comuta pe canalul de sport.... :twisted: |
Khalis ce e cu Kadettu?!?!!? sa nu imi spui k tzi-ai luat Kadett!!!
|
Se vinde Golfu portocaliu ... CTL
https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...--xx63946.html |
@platon: nu mi-am luat Kadett (nu-mi tradez marca favorita, Renault) .... dar il refac pe asta... ca deh.... e by special request.... :twisted: ....
|
mft-ul is back on streets
|
shtim shtim:)...ce bine mi`a parut sa`l vad aseara :)....
sa`l stapaneshti sanatos si fara evenimente...si sa ai grija de mashina k shtii ce poate:) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning