![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
baiatu fa mi si mie te rog la espero jantele alea te rog frumos :D
|
Quote:
|
Quote:
2. Scrie românește, asta dacă nu ești de altă naționalitate, caz în care se mai acceptă greșelile. 3.Dacia ta nu merită stickerul ăla 4tuning, dar cum toți care-l au „ie smekeri”, poți să-l păstrezi. 4.jenți=incorect , jante=corect! 5.Trebuie să fie aceeași culoare să-ți dai seama cum arată o Dacie cu jante de Aro?:roll: |
1 Attachment(s)
Uite aici...
|
Vinde garaju`, tovarasul cu Dacia? :lol::lol:
|
Pai...e criza doar, nu? :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Salut,vreau si eu fetele de usi unde este materialul gri sa fie un gri cum este cel de la manerul de care tragi de usa sa se deschida.Mersi.
|
Bine ma fie cum zici u, eu sunt de nationalitate maghiara,stikerul l-am pus deoarece imi place,si dacia asta intra la modificari vara aceasta deci...Ps..Multumesc frumos pt poza.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut.
Please,imi face cineva farurile si proictoarele galbene la e30ul rosu precum la cel albastru! THX! |
1 Attachment(s)
Poftim.
|
Quote:
|
Va rog frumos sa imi mai modificati ceva la poza asta.As vrea geamuri negre,fata spate si luneta, stopuri negre, Si la usa din spate fara maner,daca se poate si o toba sport:)Multumesc.https://img37.imageshack.us/img37/3176/dacia.jpg
|
Quote:
Se poate face ce v-am rugat mai sus ? Si ar mai fi o rugaminte, semnalele pe spate daca le putem face cu rosu sau negru... Merci. |
1 Attachment(s)
Asa ar arata bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning