![]() |
Re: Club TICO
pfff doamne fereste...insanatosire grabnica....
|
@ ploiesti:
la ce ora vreti sa ne intalnim pe autostrada sau dupa? @bucuresti: propun loc de intalnire metro militari. eu zic ca e cel mai bun loc de intalnire pentru ca avem spatiu sa parcam masinile cat ne strangem. ora o sa o stabilim in functie de ora de intalnire cu cei din ploiesti. @cei din jurul bucurestiului: stiti sa ajungeti la metro militari? (sa confirmati si voi ora de intalnire pt bucuresti a.i. sa aveti timp sa ajungeti :-) ) @all: propun ora de intalnire 6 pentru bucuresti |
Salut!Pentru cei din Ploiesti propun o intalnire scurta sa stabilim datele plecarii pe Transalpina.Deci 9.08.2012 la REAL OBI incepand cu orele 20:00.
|
da eu voi fi prezent....:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
As veni si eu dar nu am cort :(
|
Quote:
|
Baieti, va rog sa ma scuzati dar eu nu voi mai merge pe Transalpina intrucat a intervenit ceva personal. Scuze daca exista un deranj.
|
Quote:
|
Pānă la urmă, cāți sunt din București? Eu cu cine mă īntālnesc īn metro militari? :D
|
Quote:
eu dani sorizaro si mai e un baiat marius care lucreaza pe langa mine. ne-am intalnit ieri si e foarte de treaba tipul :) el mergea oricum pe transalpina in weekend si o sa mearga cu noi :) p.s.: daca iti fac un sticker cu safety car iti pui pe masina? :)) |
Quote:
au mai ramas 2 zile :D Din ce am inteles, la ora 6.00 AM, intalnirea cu bucurestiul la Metro Militari, nu? |
Cei din Ploiesti se intalnesc Sambata 11.08.2012 la iesirea spre Targoviste in benzinaria Lukoil de langa selgros la ora 5:00.Se pare ca vom fi 3 masini Eu,Andrei si Ticozaur.Daca mai sunt doritori va asteptam.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning