![]() |
Re: Chat
Stie cineva in cazul becurilor H4 daca se instaleaza becuri HID (xenon), va trebui instalata bixenon sau se poate face astfel incat sa ramana si faza lunga obisnuita pe langa instalatia HID pe scurta?
|
Quote:
|
Quote:
Am fost acolo am dat o tura si nime nimic .. |
Quote:
|
salutare baieti, ca tot vorbeati de cluburi si intalniri , stiti ceva de club Opel cluj??? :)
merci |
Quote:
Deci :) Despre Opel .. parca joi este intalnire la polus .. langa terenu de fotbal artificial .. tot acolo ii vedeam. |
Este forum de opel, da pe astia cu vectra b nu ii primeste :p
|
asta e atunci o sa imi caut o vectra a :)
|
Quote:
|
@Cuiutz, au fost vreo 19 masini :) ( poate ai ajuns cu cateva minute mai tarziu, si au plecat )
https://img837.imageshack.us/img837/5098/dsc0386fa.jpg |
Quote:
Dragos nu aveau cum sa plece daca Dolce ia vazut pe la 5 acolo au plecat poate mai tarziu insa Cuiutz`u a ajuns la 4:15 pana la 4:30 :) Din poza pusa de tine arata bine treaba pe acolo frumos poate la anu si eu am avut un prieten care a fost si nu a gasit pe nimeni si a plecat. |
|
Care are platforma si imi duce un Golf 4 din Marasti pana in Apahida cu vreo 50 RON. Nu va dau mai mult ca ii CRIZA
0740-226670 |
Quote:
|
S-a pus cumva la ceva scoala de soferi din cluj, BMW E46 pt categ. B ??? sau nu e bine ce am auzit ?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning