![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
intereseaza pe cineva un gps samsung (harta europa si romania,128 ram, 2gb,nou)??
|
Quote:
|
Quote:
|
@ZyZ
Inca nu am ajuns la V8, mai dureaza ceva vreme. Cand o sa stabilesc configuratia in care vreau sa rulez si golurile de putere se stabileste si restul. Pana atunci sigur bem cafeaua aia si le vorbim acolo :) Nu va fi grea de bot, fix de asta nu am mers pe un 1JZ/2JZ, nu am vrut sa fiu nevoit sa repozitionez motorul prea inauntru. V8-ul cu cutie area aceeasi greutate cu SR cu cutie, banc-urile sunt tot de 4 lungi, e mai scund, ar trebui sa fie ok. Scopul meu e sa am un 53/47 dar sunt prea multe variabile care contribuie la distributia greutatii, motorul e doar una din ele si in definitiv se poate repozitiona mai tarziu daca e nevoie. Ma mai dau o perioada cu SR-ul, nu arde V8. La etapa am mers cu boost stock si cum bine stii e mare diferenta intre 0.47 si 0.9 la cat o aveam eu setata inainte de cursa. @slip - Multumesc omule, si eu sper sa nu ma fac de rusine in continuare :) Cu suficiente modificari vor plange unele japoneze de frica ursului tau, stai linistit. E totusi hachi-ul european, nu ? Multa bafta, Octav |
Imi place sa vad din ce in ce mai multe proiecte gandite, si nu facute la oha (motor mare, eventual si turbo, jante mari si grele s-arate bine, stickere si gata). Spor la treaba. Mai nou stiu si eu cum e cu boost limitat la 0.5. Mai mult, stiu cum e si cu limitarea la 4200 de ture :lol:
|
Quote:
|
Da, acolo e setata limitarea, nu inseamna ca merg numai in limitare :lol:. Pi Ies: ieri am vazut 0.3 boost pe la 3000 de ture. Yeey !:woowoo:
|
@ZyZ - M-ai facut curios, poate dupa ce termini rodajul si imi rezolv si eu cu injectoare facem o proba ?
Multa bafta, Octav |
Desi de vreun an tot zic ca nu mai rup masina si ca ma mai si bucur de ea, nu numai muncesc ca inecatu', n-am putut refuza niciodata o mocolata buna. Ma mai asteapta un 200SX la cotitura, eventual dupa ce-i dau turbina de pe masina :lol:. Tot drifter de-al vostru. Poate ne jucam inainte sa schimb si eu turbina si injectoarele, sa-mi pot face o idee de diferenta.
|
primiti si o masina "saracuta" la joaca cu voi? ZyZ, cati km ai facut?
Criză. Scumpete. Bulă se duce la benzinărie şi īntreabă: - Cāt e litrul de benzină? - 6 lei! - Dar o picătură cāt costă? - Nimic! - Atunci picură-mi şi mie īn rezervor 20 de litri. |
Haules baules Vlad, am 300 de km facuti, am modificat iar softul, si in week-end mai fac o tura. Tie ce-ti mai face jucaria ?
|
A mea mai sta la body vreo saptamana si ceva si apoi rezolvam, cu cea mai mare placere. Lasa-mi te rog numarul tau pe PM si te sun maine sa schimbam ceva vorbe.
Multa bafta, Octav |
radule.... te tot astept eu.. dar s-ar putea pana la urma sa ma astepti tu pe mine.... sper sa o dezmembrez un picut numai sa mai fac cate una alta....
|
Salutare tuturor imi place ceea ce vad pe aici a dat oleak caldura si ati iesit la probe&alte chestii mult succes tuturor!:D
|
Razvane, din mocolatele alea putine pe care le am promise inainte sa ma las de tot, tu esti una din ele :lol:. Spor la treaba, poate ne mai vedem si noi sa mai impartim doua vorbe. Again, daca te pot ajuta cu ceva...stii tu. Octav, sigur nu termin rodajul intr-o saptamana (mai fac sambata 300km, mai reglam putin softul, mai dau drumul la boost, si tot asa), dar sper sa ne intalnim cu proxima ocazie, la o mocolata light. Drobeta, ce-ti mai face proiectul? Ce mai ai in plan ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning