Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

sageata 25-03-09 23:30

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 2183766)
tu habar nu ai ce masina are sageata ...

ce-are frate masina mea? s-a luat careva de ea?:lol::lol::lol:

dragoane, esti departe. de aia urasc eu presa. sunteti departe. n-aveti nici o treaba cu realitatea. aruncati niste vorbe aiurea si creati necazuri la oameni care poate nici nu sunt in cunostinta de cauza. Asa ca imi datorezi niste scuze.

aleks 26-03-09 00:42

Săgeată, mulţumiri oficiale pentru plimbarea la Suceava :)

dragongc 26-03-09 08:29

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2183936)
ce-are frate masina mea? s-a luat careva de ea?:lol::lol::lol:

dragoane, esti departe. de aia urasc eu presa. sunteti departe. n-aveti nici o treaba cu realitatea. aruncati niste vorbe aiurea si creati necazuri la oameni care poate nici nu sunt in cunostinta de cauza. Asa ca imi datorezi niste scuze.

Te inteleg ca ai o problema cu toata presa... dar asta e. Nu mi-am propus sa-ti schimb imaginea despre jurnalisti si nici nu cred ca pot, e clar ca ai motivele tale si stii mai bine. Scuzele mi le cer de regula fata in fata cu cineva si numai dupa ce sunt convins ca le datorez.

@Aleks... cui nu-i convine faza cu punctele...sa procedeze ca mine: pac-pac, la proces cu Politia Rutiera... si sunt sanse mari de reusita, pentru ca nu prea pastreaza casetele. Nu foarte mult timp... Daca e si vreo eroare cat de mica prin hartiile lor e si mai bine. In felul asta am scapat de 9 puncte, 450 ron si 3 luni de suspendare, cheltuind doar vreo 80 ron cat au costat deplasarile pt prezentarea la termene...si nu-s procesoman...dar ma dureau cel mai rau alea 3 luni.

Fram 26-03-09 08:58

deci contestatie in 15 zile si apoi la termene prezentat ? la mentiuni ce-ai scris ? ok.. presupun ca erai in jurul sutei de ai luat 9 puncte.. daca nu ai facut altceva.. explica mai in detaliu daca esti amabil felul cum ai scapat de cele 9 puncte

dragongc 26-03-09 11:06

Quote:

Originally Posted by Fram (Post 2184469)
deci contestatie in 15 zile si apoi la termene prezentat ? la mentiuni ce-ai scris ? ok.. presupun ca erai in jurul sutei de ai luat 9 puncte.. daca nu ai facut altceva.. explica mai in detaliu daca esti amabil felul cum ai scapat de cele 9 puncte

Sunt foarte amabil, credeam ca ai observat pana acum...
In primul rand sa lamurim o chestie: n-o mai lungim cu "meciul" presa-tuneri, ca oricum adevarul e undeva la mijloc...daca nici asa nu sunteti multumiti, nu stiu ce sa mai zic ... Orice scrieti pe tema asta va ramane fara raspuns, pt ca am comunicat suficient. In plus, o sa postez foooarte rar pt ca nu prea am timp.
2. Cu alea 9 puncte...s-a intamplat prin vara trecuta, veneam de la Iasi si mergeam in coloana, pe banda a doua, trafic destul de aglomerat, dar mergeau bine toti. Cursiv, adica :) Si in Horia (iesirea din Roman) hop, vad ca am trecut pe langa "bila alba" (Logan rosu), mergeam si eu ca altii, mai ales ca zona nu semana a localitate si imi era gandul la altele. Culmea e ca nici nu ma grabeam undeva, era intr-o duminica, parca, pe la 9-10 dimineata. Pe scurt, 109 in localitate, 3 luni, 9 pct, 450 ron. N-au vrut nici sa-mi arate imaginile, ca eram curios sa vad minunatia cea rosie "la tv". Cineva mi-a recomandat sa ma adresez judecatoriei si mi-am adus aminte si ca pol. rutiera nu pastreaza casetele (VHS :lol:) mult timp, pe motiv ca nu are suficiente. In plus, am vazut in hartiile scrise de politist anumite neconcordante (nu foarte grave, doar maruntisuri) si m-am inhamat la primul proces din viata mea, la Jud. Roman. Era vara si a venit la tzanc vacanta judecatoreasca, asa ca primul termen l-am avut abia in octombrie, timp in care sanctiunea nu opera, fiind obiectul unui proces. Al doilea si ultimul termen a fost in decembrie. Politia Neamt nu s-a prezentat, a trimis doar hartii, plus o intampinare in care explica faptul ca "contravenientul" (adica io :rolleyes2) a comis respectiva fapta, au atasat fila radar, nu'sh ce registru etc si au mai precizat ca nu pot pune la dispozitia instantei imagini video sau foto deoarece caseta a fost reinregistrata. Am zis si eu cateva vorbe acolo, ca m-a intrebat judecatoarea ce si cum, dupa care s-a dat sentinta:anularea PV. No big deal, really :) , a fost mai usor decat ma asteptam... 2 drumuri dus-intors la Roman, unul la Pol Neamt, multa documentare pe net (ca nu stiam nici cum sa fac o plangere), experienta personala si putin timp pierdut, dar a meritat, ca-s dependent de masina. Fara avocat si alte povesti. Ba unii mi-au spus sa cer si cheltuieli de judecata, despagubiri..LOL... era culmea sa ma duc cu bonuri de benzina de 80-90 ron :)))) Asta-i tot.
Ideea de baza e ca sunt sanse mari sa nu pastreze caseta cu inregistrarea, mai ales daca trece ceva timp pana le cere instanta documentele respective. Dar am avut si ceva noroc, ce-i drept.

Fram 26-03-09 11:23

eu iti zic in felul urmator.. in octombrie anul trecut mi am facut masina praf, rasturnandu ma intr un sant pe sensul de mers roman - bacau la iesirea din horia dupa intrarea la liceul agricol.. cel care a produs accidentul mai avea o contestatie de 9 puncte echivalentul a 97 km/h pe care nu castigat o.. de subliniat e faptul ca acel tampit.. ca nu l pot numi altfel a facut contestatie, dupa ce era sa ma omoare.. asta n am inteles de ce.. era clar vina lui fapt care era demonstrat si de filmarea video a politiei care ne a surprins din fata.. in instanta el a cerut caseta si de la drumuri din ce categorie face parte portiunea aceea de drum. si dupa 3 infatisari vreau sa ti spun ca nu au venit niciodata nici un reprezentant al politiei sau foaia de la drumuri.. bine inteles eu am facut intampinare cu avocat.. pt ca am platit reparatiile din banii mei.. ceea ce nu e corect..

eu iti garantez ca noroc de asta nu mai ai curand.. eu ma bucur ca respir acum.. asa ca 3 luni ? nu moare nimeni.. eu am scapat de el de tot... pt ca eram in perioada de suspendare in momentul producerii accidentului si depasisem dovada.. iar casco pa din start ;)

mai e o susta la radare scrii la mentiuni ca ploua sau era ceata.. am inteles de la un avocat ca radarele noastre nu sunt facute sa functioneze pe timp de ploaie.. ceata... etc.. mi a aratat solutionari in diferite orase si are castig de cauza la toate..

deci poti numi noroc ce ai patit tu

acum poate ma intelegi de ce m am luat de tine.. nu e primul accident si dupa cum am mai precizat nu poti spune lucruri bune despre presa cand din cauza ei afla toti ce patesti tu.. si pe cat posibil te chinui sa tii in anonimat

dragongc 26-03-09 12:10

@Fram: pai da, eu am zis clar ca am avut si noroc. Era si cazul sa am, ca oricum iau un radar cam o data la 3 ani, daca e sa fac o medie, numai ca asta a fost singura faza cu suspendare de permis.
Ce sa zic, nasoala faza ta, dar bine ca nu ai patit tu ceva mai nasol, ca restul se rezolva in timp oricum. Iar presa... asta e unul din "defectele" ei. De-asta un jurnalist nici nu-si face un obiectiv din a fi simpatizat, ca n-are rost. Si nici nu as schimba ceva, ca are si presa rolul ei. Da' stii cum e ? Intreaba pe unul care se vede la tv cu o chestie pe care nu o voia publica si pe unul pe care presa l-a ajutat sa-si duca copilul la nu'sh ce operatie si sa-i salveze viata ... Si pe ala caruia presa ii este indiferenta... Fiecare are adevarul lui. Si fiecare are dreptate, in final, pt el. Cum nu e un forum despre presa, ma opresc aici. Revin in cateva luni sau la primul eveniment care imi atrage atentia.

Fram 26-03-09 12:23

sunt de acord cu tine in totalitate.. dar sa fim seriosi.. nu toate tampeniile sunt interesante la ziar.. mai ales traficul din bacau.. in clipa cand o sa fie tot ziarul ca prima pagina atunci o sa fiti simpatizati de majoritatea.. acum ziarele se vand pe principiul sacului de cartofi.. ce se vede e ok.. inauntru.. stricat.. ma poti contrazice cu argumente si eu imi sterg contul

sageata 26-03-09 14:44

Quote:

Originally Posted by dragongc (Post 2184410)
Te inteleg ca ai o problema cu toata presa... dar asta e. Nu mi-am propus sa-ti schimb imaginea despre jurnalisti si nici nu cred ca pot, e clar ca ai motivele tale si stii mai bine. Scuzele mi le cer de regula fata in fata cu cineva si numai dupa ce sunt convins ca le datorez.

in postul de mai sus ai zis ca ai scris despre mine si colegul meu. total eronat! eroare jurnalistica. daca acum citeste cine nu trebuie si face un studiu dupa cat il duce capul e posibil sa ma cert toata ziua cu el in trafic. de ce? deoarece se trezeste cate unul de la presa sa se bage in seama. asa ca, te rog, cauta topicul deschis de mine despre masina mea, studiaz-o, eventual admir-o da-ti o parere despre ea daca iti place sau nu apoi gandeste-te ce ai scris mai inainte si da-ti seama unde ai gresit. nu cred ca e greu sa faci ce ti-am zis. apropo, am multi prieteni ziaristi si chiar politisti chiar daca nu-mi place de ei si nu sunt de acord cu ei si le-o zic si-n fata. mai merg si pe ideea ca atat ii duce capul atat fac. asa am invatat sa iert. dar tot le las o vorba cu subinteles. :lol::lol::lol:

dragongc 26-03-09 15:03

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2185376)
in postul de mai sus ai zis ca ai scris despre mine si colegul meu. total eronat! eroare jurnalistica. daca acum citeste cine nu trebuie si face un studiu dupa cat il duce capul e posibil sa ma cert toata ziua cu el in trafic. de ce? deoarece se trezeste cate unul de la presa sa se bage in seama. asa ca, te rog, cauta topicul deschis de mine despre masina mea, studiaz-o, eventual admir-o da-ti o parere despre ea daca iti place sau nu apoi gandeste-te ce ai scris mai inainte si da-ti seama unde ai gresit. nu cred ca e greu sa faci ce ti-am zis. apropo, am multi prieteni ziaristi si chiar politisti chiar daca nu-mi place de ei si nu sunt de acord cu ei si le-o zic si-n fata. mai merg si pe ideea ca atat ii duce capul atat fac. asa am invatat sa iert. dar tot le las o vorba cu subinteles. :lol::lol::lol:

Cred ca e mai simplu sa-mi cer scuze daca esti convins ca ai dreptate in problema asta decat sa ma apuc sa "sap" dupa argumente. Mai ales ca vad ca ai trecut la altfel de limbaj, ceea ce merita apreciat. Nu mi-e chiar proaspat "evenimentul" de atunci in minte, asa ca probabil am gresit in postul de care zici, ca imi aduc aminte acum ca era golf negru ala de care am scris. Tu mi-ai ramas oarecum in memorie prin felul inc are te-ai exprimat atunci si probabil de asta am asociat aiurea acum. Crede-ma, pe site intru exact cat sa citesc 2-3 posturi noi, eventual sa scriu unul, dupa care ma intorc la ale mele. Si masina ta sa o tii sanatos, daca-ti place tie asta e cel mai important, nu ma apuc sa-mi dau cu parerea despre ea, ca nu ma bag unde nu ma pricep.
@Fram: traficul rutier ocupa, in mod sigur, mai putin de 1 % in subiectele despre care am scris din '98 pana acum. Nu e targetul meu, nu de articolele despre "kamikaze" depinde salariul meu. Scriu de placere despre fazele astea.

cristi_407 26-03-09 15:32

Ce posturi lungi..Ma dor ochii..In fine..Care facea azi poze pe centru azi la masini?Ca am vazut 2 baieti cu apartul in fata la primarie..

f0cs 26-03-09 17:42

Eu cu dorin..si tu ca un mare domn ai accelerat cand ne`ai vazut sa nu putem sa facem poze..da`mi add turbof0cs ms :*

D0ryN 26-03-09 17:53

noi eram...suna "bine" golfu' :yes:

sageata 26-03-09 23:42

Quote:

Originally Posted by dragongc (Post 2185421)
...Mai ales ca vad ca ai trecut la altfel de limbaj, ceea ce merita apreciat...... Tu mi-ai ramas oarecum in memorie prin felul inc are te-ai exprimat atunci si probabil de asta am asociat aiurea acum.

crede-ma, stiu sa vorbesc si frumos. nu-s chiar lipsit de cultura.:lol::lol::lol:
ma bucur ca m-ai tinut minte:lol: as fi mai incantat sa scrii ceva despre incurajarea acestui fenomen numit "tunning" dar dupa ce discuti in prealabil cu persoane serioase. vezi tu, moldova e cam vitregita la acest capitol. eu unul m-am cam straduit sa fac ceva din masina mea, am muncit mult peste program, discutii in casa cu familia, chiar si certuri si cand vad ca sunt luat la 11 m de organele in drept care in conceptia lor o masina care arata mai bine e neaparat "de curse" ca au citit ei undeva treaba asta ma apuca toate alea. deja suntem o serie de masini notate in carnetelul lor si suntem urmariti la tot pasul abia asteptand sa ne "faca" in speranta ca o sa se produca o dilatatie a tablelor de pe umerii lor ca urmare a rezultatelor actiunilor lor. gandeste-te ca tu le dai materiale unor incompetenti. te-as ruga sa scrii totusi despre nesimtirea taximetristilor, de comportamentul lor in trafic. nu mai ai loc de ei, sunt regii soselelor. mai ales ca unele masini care presteaza aceste servicii sunt in proprietatea multor lucratori ai politiei care angajeaza toti soarecii posesori de permis de 1 an si sa vezi atunci ce iese. mai sunt pe urma masinile firmelor de distributie si lista poate continua. putini sunt racer-ii aia de care pomeneai. crede-ma, ca eu conduc de dimineata pana seara in fiecare zi. deci calitatea serviciilor oferite de catre organe sunt la pamant. am facut sesizari pt imbunatatirea calitatii circulatiei. am primit multumiri pt colaborare si atat. nu s-a luat nici o masura. de asta se intampla atatea accidente. mai are rost sa continui?

dragongc 27-03-09 07:42

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2187281)
crede-ma, stiu sa vorbesc si frumos. nu-s chiar lipsit de cultura.:lol::lol::lol:
crede-ma, ca eu conduc de dimineata pana seara in fiecare zi. deci calitatea serviciilor oferite de catre organe sunt la pamant. am facut sesizari pt imbunatatirea calitatii circulatiei. am primit multumiri pt colaborare si atat. nu s-a luat nici o masura. de asta se intampla atatea accidente. mai are rost sa continui?

Da...mi-ai adus aminte de ce ma enervez in trafic aproape zilnic... de taximetristi ma "ocup" si eu de cate ori asist la faze nasoale cu ei. Chiar o sa-ti semnalez cand apar articole si despre altii decat "raceri" (mult spus, cei care se fugaresc prin oras fara sa mai tina cont de ceilalti si de reguli si de bun simt). Oricand aveti ceva de spus cu tuningul si vreti sa mai afle lumea si altfel decat de pe net sau de pe strada, gasim loc in ziar, nu-i problema.
@Aleks...felicitari :twisted: pt "editorialele" colegilor...

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning