Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Ionut_M 28-02-07 20:36

Re: Comentarii lucrari!

no limits design wow e chiar foarte modificata, Mie imi place , se vede k esti talentat.

Trickz 28-02-07 20:49

no limits..iti zic io cateva greseli;))..jantele sunt alt unghi.....ledurile din bara fata...unul straluceste celalalt pare ca ar straluci dar..nimic:( ...........negrul...la negru e cel mai greu....deoarece trebuie sa ii face reflexii mai multe si mai vizibile....priza de aer de pe capota...e cam patratoasa fata de restul liniilor masinii.......mai incearca;)

MARI_NSL 28-02-07 22:20

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 775451)
mie-mi pare k ai copiat dupa o poza spatele si l-ai pus p background-ul ala :|

am luat decat bara de pe un golf 4 ... si cika codita aia de la luneta care e praf ..8) 8) :);)

vlad_VSV 28-02-07 23:35

2 Attachment(s)
n-am mai lucrat de mult....:oops: ........va ascult:lol:

MARI_NSL 28-02-07 23:59

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 776091)

zici ca nu ai mai lucrat de mult dar vad ca nu ai uitat ;) sa lucrezi e bine facuta ...:)dasupra la capota ce este vaporii de nitro :));):lol: :oops:

patriotu90 01-03-07 08:37

vlad_VSV ... aerisirea laterala e ireala ... carbonu dp oglinda are aceeasi directie chiar si dupa ce intalneste muchiile ... cam atat ...

ps ... bafta la concursu ala ... o sa ai nevoeie ...

sebi2 01-03-07 13:26

7 Attachment(s)
here is me............

frost_dani 01-03-07 14:21

2 Attachment(s)
:D....dap bafta

vlad_VSV 01-03-07 14:25

hehe...faina lucratura frost_dani....bafta si tie;)

Ace Axel 01-03-07 15:04

sebi ... dekt sa faci nspe mii de masini intr-o zi ...mai bine stai mai mult si fa-le k lumea... renunta la vinyl-urile alea tampite, ai mai mare grija la selectii, ai grija si la rotile care le folosesti si incearc sa faci umbre la plasa. bafta

frost... nu t inveti minte deloc... spoiler descentrat k intotdeauna. reflexia aia de deasupra aerisirii aia rotunde nu prea are de unde sa fie din moment c nu da impresia k iese in afara. lumina puternica din partea stanga a spoiler-ului nu prea are de unde sa vina tinand cont k esti intr-o cladire.... geamurile sunt km inkise la culoare :lol: iar farul mi se pare suspect de clar in comparatii cu restu masinii care e plina de reflexii. bafta ;)

PointMaster 01-03-07 16:27

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 776091)

hmmm ....sa te cred ? ........si pe alte site-uri mai activezi ? :-P

frost_dani 01-03-07 17:07

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 776672)
sebi ... dekt sa faci nspe mii de masini intr-o zi ...mai bine stai mai mult si fa-le k lumea... renunta la vinyl-urile alea tampite, ai mai mare grija la selectii, ai grija si la rotile care le folosesti si incearc sa faci umbre la plasa. bafta

frost... nu t inveti minte deloc... spoiler descentrat k intotdeauna. reflexia aia de deasupra aerisirii aia rotunde nu prea are de unde sa fie din moment c nu da impresia k iese in afara. lumina puternica din partea stanga a spoiler-ului nu prea are de unde sa vina tinand cont k esti intr-o cladire.... geamurile sunt km inkise la culoare :lol: iar farul mi se pare suspect de clar in comparatii cu restu masinii care e plina de reflexii. bafta ;)

sincer eu stiu la ce te referi cand zici spoiler descentrat:rolleyes2....am incercat eu sa imi dau seama dar nu prea reusesc..shi se vede:???:

vlad_VSV 01-03-07 17:14

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 776752)
hmmm ....sa te cred ? ........si pe alte site-uri mai activezi ? :-P

pe bune ca n-am mai lucrat de mult....cam o luna....am avut niste probleme.....apoi s-o stricat si calcu ...si no:D ....asta ii prima masina la care lucrez mai serios....:twisted: .....

Ionut_M 01-03-07 18:46

2 Attachment(s)
Am incercat si eu Fiatu asta mia placut mult si mie chiar imi place cum a iesit dupa ce lam facut...Sper sa va placa:D

patriotu90 01-03-07 19:39

frost_dani ... reflexia aia dp spoileru fata e ireala ... plasa transparenta ??? e ciudata rau ... la tine inca vad selectii strambe ... chiar daca sunt mici colturi ... plasticu ala lateral e "inghitit" (o mica parte) de aerisirea laterala ... 2 lucruri ma fac sa cred ca pragul e copiat ... selectie stramba laga roata spate ... aerisirea e colorata ... daca imi arati ca nu e copiat si e facut de tine imi cer scuze ... daca nu .... nu !
Ionut_M ... prea putine modificari ... plasa cam mare ...

All times are GMT +2. The time now is 14:53.

- Copyright 2026 4Tuning