![]() |
|
Re: Diverse discutii
Capace originale de Skoda sunt cel putin 150 RON bucata.
|
Quote:
|
Am fost pe la rematul de la artsani si pe la ala din mihai bravu teleajen ...nu vand baietii nimic acolo:) M-au trimis la Blue Bird care nu stiu unde este. Cred ca ma duc pe la Darmanesti astazi.Am inteles ca acolo gasesc piese de Dacii din dezmembrari :)
|
Quote:
|
Quote:
|
da de unde.atatea;);) depinde ce cauta omul pt dacie ;)
|
Io vreau pleoapeeeeeeeee ... ma ajuta si p mn careva cu o locatie unde se fac si un pretz ?? am mai intrebat de 2 ori :(
|
Am si eu o intrebare la voi : ma aveti masini? Ca din cate am vazut eu pe aici numai masini nu aveti voi! ;) Niste discutii de tot ***-ul ! Copchi care-s vai de capul lor...dar ei sunt mari participanti la curse! O discutie mai de doamne ajuta nu aveti si voi?
|
du-te ba sa te bata altu .. canta la alta masa ..
|
care-i treaba ta ma? io zic : ciocu mic si joc de glezna!
|
ca dak nu ce ? te-ai simtzit bagat in seama sau ce ? de ai dat postu ala .. e forum legat de masini ..tuning .. nu e regula sa ai masina sa postezi .. ce trb ai tu cu cine are masina si cine n-are ? vezi-ti ma de treaba ta in continuare si lasa-ne pe noi in pace..
|
Pustiu esti in cautare de posturi? Ia stai tu frumos in scauna tau de Seat Cordoba! ok?
|
nu da` nu sufar sa se bage cate unu in seama aiurea .. nu e toata lumea norocoasa ca tn sa aiba masina .. desi majoritatea au de aici .. ar trebui sa te simti si tu k aberezi si n-ai nici un sens cu posturile astea .. nu mai dormi noaptea k n-au cei de aici masini ? vezi-ti ma de trb ta .. si gata am incheiat k nu-mi place sa ma cert .. si trb sa plek ..
|
Pai observ ca tu te-ai bagat in seama cu mine! Deci 2 - 0 ! Hai bafta!
|
rog un moderator sa stearga toate posturile acestui user, de pe sectiunea Ploiesti!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning