![]() |
|
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
5 Attachment(s)
:arrow:
|
Nu cred ca e Kitsch prima poza....mi se pare chiar interesant ce a facut omu ala!!!
|
Daca e ceva chici la prima poza, atunci capacele alea de jenti care imita blink-blink'ul gentilor americane. Arata pe dacie pur si simplu grotesc.
Īn ceea ce priveste restul, chiar ma īntreb, cita plictiseala trebuie sa fie la unii care-si iau timpul sa copieze pozele de pe http://www.tuningmioritic.ro/ si sa l-e puna aici, poze care cred ca le stie fiecare deja pe dinafara si nu mai prezinta nici o curiozitate. Se pare ca topicul de kitsch trebuie sa fie cīt mai plin si la unii li s-o fi pus pata sa-l umple pīna la refuz cu unul si acelasi gunoi :D :D :D Poanta e ca devine plictisitor. :rolleyes2 |
4 Attachment(s)
Vw:rolleyes2
|
Quote:
WTF ?! :)) |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Prezentat la Sema 2008 acesta este probabil cel mai hidos Mustang pe care il vom vedea vreodata, dar acesti "tuneri" vor veni cu o alta versiune in curand. Posibil cu denumirea de "Hardcore Knight". Acest Mustang a fost proiectat de catre baietii de la Rich Evans Designs care vor sa produca 100 de editii limitate la acest....."lucru". ....
|
Quote:
Cum īşi bat joc, pur şi simplu de maşini!... Păcat de acest Mustang!... :( |
Knight Rider / Elenor concept facut de taran prost cu prea multi bani si und gust de ............ sa te c**i īn el.
|
Daca as scapa de capota aia si de ''branhile'' alea...parca ar mai fi cu rotile pe pamant:lol:
|
1 Attachment(s)
Sper ca nu a mai fost.
SUBARU8) |
Quote:
|
ce va mai distrati...iar daca iau rubrica "masina mea"...va asigur ca cel putin jumatate din masinile de acolo incap aici.deci...e trist
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning